• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
Luka. kaže:
CHlas kaže:
eee jeli ovdje ima možda tema o igri john deere american farmer ???? tražim je već 1 sat i ne mogu više a sada mi je mrsko još po ovome tražiti !

pozZzzZz

i hvala unaprijed.
ja ti imam igru što te zanima

e luka hvala jesi li je skinuo ili si je kupio ??? ako si kupio ja bih molio ako mozes poslati mail-om ! imaš moj msn ovdije !

hvala !

ja mislim da ti nije prevelika razlika u igrici kupljenoj(original) i onoj skinjenoj s interneta mislim kaj se tice mehanizacije :)

Z

zekan7711

Guest
john deere american farmer=http://www.mininova.org/tor/1117785

javi ako ne skida :D
ali to bi moralo biti to

M

masseyferguson

Guest
jel mi može neko reć zašto u ls-u ne mogu imat puno modova? ako imam više od 30 igrica mi počne blokat. pls heeeelp...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
masseyferguson kaže:
jel mi može neko reć zašto u ls-u ne mogu imat puno modova? ako imam više od 30 igrica mi počne blokat. pls heeeelp...

slab ti kompjuter !

ja imam preko 1.200 mb modova i samo ih malo kupujem !

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
A jeli netko zna sta u vezi john deere american north farmer ???? kazu mi da je ta igrica puno bolja ! ( iste su ali ima vise vozila za kupovati .... )

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
A jeli netko zna sta u vezi john deere american north farmer ???? kazu mi da je ta igrica puno bolja ! ( iste su ali ima vise vozila za kupovati .... )

PS. Znali netko kada je sajam u vinkovcima ??? !

hvala unaprijed pozZz

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ja nez ako ima vise vozila i opcija bolji je north ali nezz gledao sam na sve moguće forume ..... na torent ....

I

imt5421

Guest
zasto kod mene kad siliram ono kad napunem pospremim i izadem iz igrice ponovno udem svet sto sam nasiliro nestane jeli kod vas isto tako

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
masseyferguson kaže:

slab ti kompjuter !

moj bratić ima isti komp ko ja i ima 300 modova a ja nemog imat ni 30...

J

josip21

Guest
Poz moze li mi tko reci kak da ubacim zgradu u ls npr. supu ili halu.ili ono za silazu gdje to ide i kak se radi pomozite ljudi!!! hvala

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
ja nez ako ima vise vozila i opcija bolji je north ali nezz gledao sam na sve moguće forume ..... na torent ....

kaj neznas gdje skinuti :scratch

Z

zekan7711

Guest
imt5421 kaže:
zasto kod mene kad siliram ono kad napunem pospremim i izadem iz igrice ponovno udem svet sto sam nasiliro nestane jeli kod vas isto tako

i kod mene je isto

masseyferguson kaže:
CHlas kaže:
masseyferguson kaže:

slab ti kompjuter !

moj bratić ima isti komp ko ja i ima 300 modova a ja nemog imat ni 30...

mozda imas virusa ili nes slicno

Z

zekan7711

Guest
josip21 kaže:
Poz moze li mi tko reci kak da ubacim zgradu u ls npr. supu ili halu.ili ono za silazu gdje to ide i kak se radi pomozite ljudi!!! hvala

to ti se rai na onom programu giants software :!:
nez dali ces znati to sve ubaciti :scratch
ima dosta igranja i slicno

Z

zekan7711

Guest
josip21 kaže:

to ti se rai na onom programu giants software :!:
nez dali ces znati to sve ubaciti :scratch
ima dosta igranja i slicno

N

nemanja123

Guest
jel zna neko kad uslikam nesto u igri (snapshot) gdje se ta slika nalazi...

D

davor94

Guest
Daj mi recite zasto se kad iskipam silazu u onaj silos ono ne raste razina silaze. Ako netko zna neka mi kaze. Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh