• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
kvaka kaže:
pozdrav, trebam heder za kombajn cat lexion 600. pronašao sam na http://www.ls2009cz.wbs.cz/ heder od 20 m za njega,ali ga ne mogu skinuti s tog linka. jel ima netko možda da mi pošalje mod ili neki drugi link gdje mogu naći taj heder?

hvala
imam ja CLAAS-V2800-T

I

imt5421

Guest
kako vi prevozite rol bale jeli postoji samo utovarna prikolica za rol bale

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
imt5421 kaže:

Dok je ne naprave te rolo bale ne pravim ! samo kockaste !

( ako ima netko mod za prijevoz rolo bala puno bih mu bio zahvalan da ga dadne !

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
imt5421 kaže:

( ako ima netko mod za prijevoz rolo bala puno bih mu bio zahvalan da ga dadne !

rolo bale mozes utovariti s utovarivacem i najlakse ti je sa claasom scorpionom

mod pokusaj napraviti u giantsu

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
imt5421 kaže:

rolo bale mozes utovariti s utovarivacem i najlakse ti je sa claasom scorpionom

mod pokusaj napraviti u giantsu :blackeye

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
čao.skinuo sam siloše,ugradio u mapu tj. namjesti di mi odgovara.skinuo silo kombajn ,isilirao kukuruz u prikolicu ,dopeljao to u siloš i piše mi da mi nešt nedostaje.nemogu nigdje iskipati tu silažu.molio bih pomoč.hvala

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
brzimedvedicka kaže:
čao.skinuo sam siloše,ugradio u mapu tj. namjesti di mi odgovara.skinuo silo kombajn ,isilirao kukuruz u prikolicu ,dopeljao to u siloš i piše mi da mi nešt nedostaje.nemogu nigdje iskipati tu silažu.molio bih pomoč.hvala
To ti je do mape, probaj neku drugu mapu. Tako je i meni bilo

Z

zekan7711

Guest
brzimedvedicka kaže:

mislim da nije problem u mapi
to je i meni kad skuzim kako rjesiti problem ti javim ;)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
zekan7711 kaže:
brzimedvedicka kaže:

mislim da nije problem u mapi
to je i meni kad skuzim kako rjesiti problem ti javim ;)
nije do mape.probo sam desetak mapa i uvijek je isto.gledao sam na youtubu imaju isto takve mape i kod njih je sve normalno.ja igram englesku verziju,jer mi na njemačkoj neče silokombajn ništ silirat osim trave

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Da, to je i meni bilo na njemackoj verziji da nece silirati pa sam instalirao englesku i uzeo mapu HIDE GUTS HOF V2 no i na njoj nece na svim mjestima da mi iskipa. hoce samo na jednom mjestu.

Z

zekan7711

Guest
goci1990 kaže:
Da, to je i meni bilo na njemackoj verziji da nece silirati pa sam instalirao englesku i uzeo mapu HIDE GUTS HOF V2 no i na njoj nece na svim mjestima da mi iskipa. hoce samo na jednom mjestu.

da bar mozes silirati
pa sta ako ti nece na svima mjestima kipat

Z

zekan7711

Guest
brzimedvedicka kaže:
ja mogu silirat al nemogu nigdje iskipat.napunim deset prikolica i kaj sad?

nekaj bos probal napraviti

imas nasnimano eng verzijo :?:

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
zekan7711 kaže:
brzimedvedicka kaže:

SKINJENU S NETA

Z

zekan7711

Guest
brzimedvedicka kaže:
zekan7711 kaže:
brzimedvedicka kaže:

SKINJENU S NETA

cudno moralo bi delati :scratch :scratch :scratch
znos kaj bi bi problem???

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
ljud,ja bi silirao,zar mi nemože niko pomoč.vidio sam da ima nekih caka sam piše na nekim čudnim jezicima pa nemogu odgonetnuti
[TUT] Silos auf neuen Filltype UmbauenDas Release des Häckslers wird zudem einen neuen Filltype ["silage"] mit sich bringen.
Um dann mit den Wägen auch in eurem Silo abkippen zu können, müsst ihr dieses etwas umbauen.

Vorraussetzungen:

Giants Editor (GE), sowie Grundfertigkeiten dafür

Schritt 1:

...\Landwirtschafts-Simulator 2009\data\maps\map01.i3d

mit dem GE öffnen und sich zum Silo das umgebaut werden soll bewegen.

Schritt 2:

Das silo jetzt mit der linken Maustaste anklicken, und den Blick ins linke Fenster ( Scenegraph) richten.
Hier sollte sich jetzt die Transform Group -Sprich der Ordner- des Silos geöffnet haben. wenn nicht -> öffnen.
Darin sucht ihr euch nun den Trigger des Silos. In meinem beispielscreen "grassSilageTrigger" (kann bei andren Silos abweichen) und markiert ihn mit einem einzelnen Klick mit der linken Maustaste.
View attachment 1000

Schritt 3:

Aufpassen, dass auch wirklich nur der Trigger markiert ist, und wie im Screen gezeigt, oben auf "Window" 1, dann auf "User Attributes" 2 klicken. Wenn ihr bis dahin alles Richtig gemacht habt, sollte etwa das gleiche Fenster wie bei 3 im Screen erscheinen. Für euch interessant sind nur die 2 rot Markierten Zeilen. bei euch können hier durchaus auch mehrere fruitTypes schon eingetragen sein, das spielt keine Rolle!
View attachment 1001

Schritt 4:

Schaut euch den Screen genau an. In der Zeile mit der 1 nun silage eintragen und Bestätigen-Taste drücken. In der Zeile mit der 2 eine weitere 1 eintragen und Bestätigen-Taste drücken. Nicht vergessen zu Speichern, darauf soll die 3 aufmerksam machen.
View attachment 1002

zna li ko ovo odgonetnuti?to je šema kak kipati silažu u silose

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
evo ti prijevod
FillType UmbauenDas silosi na novom izdanju Shredder je također novi fillType [ "silaža"] donijeti. Da bi mogli podrezivati s vagona, čak u silos, te morati obnoviti neke da. Zahtjevi: Giants Editor (GE), a Osnovne vještine za
Korak 1: ... \ Landwirtschafts-Simulator 2009 Open \ data \ maps \ map01.i3d s GE i silos se pretvoriti u pokretu.
Korak 2: Kliknite na silo sada sa lijeve tipke miša, te skrenite pogled s prozora lijevo (scenegraph). To sada treba imati transformacije Grupa reci otvorite mapu silo. ako ne -> Open. U njemu se sada ste u potrazi za okidač silo. U mom primjeru zaslon "trava zelena krma Trigger" (svibanj razlikuju u drugima, silosi) i označen sa jednim klikom lijeve tipke miša. [Priloži] 1000 [/ pridaju]
Korak 3: Aufpassen koji je odabran stvarno samo okidač, i kao što je prikazano na ekranu, na vrhu "Prozor", broj 1, zatim kliknite na "User Attributes" 2. Ako ste prethodno učinili sve što je pravo, trebalo bi o istom prozoru kao u 3 pojavljuju na zaslonu. Zanimljivo za vas je samo 2 crvene linije. među vama svakako može biti i nekoliko fruitTypes već registrirali, to ne smeta! [priložiti] 1001 [/ pridaju]
Korak 4: Pogledajte ekran pažljivo. Silos u red s 1, a zatim pritisnite tipku Enter za potvrdu. Dodaj u red sa 2 drugom 1 i pritisnite tipku Potvrdi. Nemojte zaboraviti da spasi, da je privući pozornost do 3. [priložiti] 1002 [/ pridaju]

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
nemgu vjerovat da niko nezna kak preradit siloše da se može kipat silaža.ima toga dosta na stranicama di su modovi sa trba dobro znat njemački a ja ga neznam,sam engleski

C

Claas45

Guest
jA mogu siliratiu sve radi kako treba i kipuje ma sve,e kako da ubacim repu nabavio sam holmera al nemogu naci repu

Najnoviji postovi

Na vrh