• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

marioO

Guest
dajte molim vas nek mi netko kaze kako doci do modova za landwirtschafts sim. 2009.....par njih mi je reklo da odem na http://lessmannmods.phpbb6.de/...otisao sam, reg. se i kad se hocu logirat pise nesto kao trenutno ne mogu uci itd...i to mi je tako vec tjedan dana....pa ako nekom nije problem da mi pomogne ili da mi posalje par modova....hvala unaprijed

Z

zekan7711

Guest
marioO kaže:
dajte molim vas nek mi netko kaze kako doci do modova za landwirtschafts sim. 2009.....par njih mi je reklo da odem na http://lessmannmods.phpbb6.de/...otisao sam, reg. se i kad se hocu logirat pise nesto kao trenutno ne mogu uci itd...i to mi je tako vec tjedan dana....pa ako nekom nije problem da mi pomogne ili da mi posalje par modova....hvala unaprijed

probaj napisati na google trazilici slo gajba i tamo ces pronaci modove,istina da ih nema bas puno ali..... ;)

M

marioO

Guest
eej hvala ti puno, ima dosta modova....ako netko zna jos koju stranicu nek javi :)...i da ako nije problem da mi netko kaze kako se mogu imati zivotinje....jel moze bez modova il moraju biti modovi neki?! hvala

Z

zekan7711

Guest
marioO kaže:
eej hvala ti puno, ima dosta modova....ako netko zna jos koju stranicu nek javi :)...i da ako nije problem da mi netko kaze kako se mogu imati zivotinje....jel moze bez modova il moraju biti modovi neki?! hvala

zivotinje ne mozes imati bes modova

Z

zetor proxima

Guest
quote="zekan7711"]
marioO kaže:

probaj napisati na google trazilici slo gajba i tamo ces pronaci modove,istina da ih nema bas puno ali..... ;)[/quote]

dosla ti je poruka u msn i nju otvori moras tamo u poruci otici na onaj link sto imas

V

Vedran

Guest
Postoji li mod za Farmer Simulator 2009 da se može igrat multiplayer?

Z

zekan7711

Guest
Vedran kaže:
Postoji li mod za Farmer Simulator 2009 da se može igrat multiplayer?

koliko ja znam ne!!

F

Fergan

Guest
E ljudi da nema ko slucajno mod s prikolicom za samoutovar bala da ima nazad kuku da se moze jos jedna prikacit

Z

zekan7711

Guest
Fergan kaže:
E ljudi da nema ko slucajno mod s prikolicom za samoutovar bala da ima nazad kuku da se moze jos jedna prikacit

mislim d atoga nema

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
LJUDIII POMAŽITEEEE ! MOLIM VAS !

JA SAM SEBI SKINUO ONAJ CLAAS JAGUAR I DOBIO UZ NJEGA ONE HEDERA ZA SILAŽU ! I JA KADA PRIKVAČIM HEDER BILO KOJI A DA SAM GA DOBIO UZ KOMBAJN ON ODJEDNOM STANE ! NE VRTI SE HEDER ! POMOĆ ! A SADA SKIDAM KRONE BIG X !

MOLIM VASS I HVALA UNAPRIJED !

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
LJUDIII POMAŽITEEEE ! MOLIM VAS !

JA SAM SEBI SKINUO ONAJ CLAAS JAGUAR I DOBIO UZ NJEGA ONE HEDERA ZA SILAŽU ! I JA KADA PRIKVAČIM HEDER BILO KOJI A DA SAM GA DOBIO UZ KOMBAJN ON ODJEDNOM STANE ! NE VRTI SE HEDER ! POMOĆ ! A SADA SKIDAM KRONE BIG X !

MOLIM VASS I HVALA UNAPRIJED !

goci1990 kaže:
za to trebas imati PATCH a njega mozes imati samo na original igri
,
slazem se je r je heder koji si skinuo original :!:
provjeri kaj pise na modu

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ja imam claas jaguar 890 al meni sve radi. to sam naso na jednoj stranici i sve normalno dok na nekim drugima kad sam skidao nije radilo. mogu ti ja poslati ak hoces

Z

zekan7711

Guest
hvala
a mozda zna tko kaj je sa onom stranicom
lessmannmods :scratch

K

kvaka

Guest
pozdrav, trebam heder za kombajn cat lexion 600. pronašao sam na http://www.ls2009cz.wbs.cz/ heder od 20 m za njega,ali ga ne mogu skinuti s tog linka. jel ima netko možda da mi pošalje mod ili neki drugi link gdje mogu naći taj heder?

hvala

J

JohnDeere6620

Guest
moze li mi netko objasnit kako da stavim ovou igru kereknyom_textura .rar??

Najnoviji postovi

Na vrh