• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

R

robi959

Guest
Probao sam instalirat patch ali neće na ovu englesku verziju! Nema veze bitno da je na engleskom ja sam stavio više modova i nisu radila samo dva,al ostalih 10 je radilo,uglavnom mogu modovi!! Pozz! Nema problema za link!

Z

zekan7711

Guest
ovako patch se moze nasnimit samo na orginal igricu ako se ne varam :scratch

J

JohnDeere6620

Guest
dal mi moze netko objasniti kako staviti u igru zivotinje i old roads v3?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
AJDE LJUDI MOLIM VAS DA MI NETKO NAĐE STRANICU GDJE MOGU SKINUTI IGRU ( JOHN DEERE DRIVE GREEN ) I KADA JE SKINEM DA SE ODMA INSTALIRA I DA JE FULL VERZIJA !!!!!!

MOLIM VAS ZA POMOĆ !!!

POZzZ I HVALA UNAPRIJED !!!!!!!!!

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
AJDE LJUDI MOLIM VAS DA MI NETKO NAĐE STRANICU GDJE MOGU SKINUTI IGRU ( JOHN DEERE DRIVE GREEN ) I KADA JE SKINEM DA SE ODMA INSTALIRA I DA JE FULL VERZIJA !!!!!!

MOLIM VAS ZA POMOĆ !!!

POZzZ I HVALA UNAPRIJED !!!!!!!!!

dobro ako se vec tak deres
pogledni na MININOVA,BTJUNKIE ili KATZ negdi bodes nasel

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
NE DEREM SE SAMO SAM UKLJUCIO CAPS LOOCK !

E A TAMO IMA 3 PONUDJENA LINKA I SAD KOJI JA TREBAM SKINUTI )))????

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
JAOOO HVALAAA VEC JE IGRAM A IGRA JE 10X BOLJA OD LS !!!! SAMO IMA MALO TRAKTORAI MASINA ALI OPET JE EEXXXXXXXTRA !!!!!!!!!!!

HVALA !

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
JAOOO HVALAAA VEC JE IGRAM A IGRA JE 10X BOLJA OD LS !!!! SAMO IMA MALO TRAKTORAI MASINA ALI OPET JE EEXXXXXXXTRA !!!!!!!!!!!

HVALA !

postoje li kakvi modovi za jd drive green :?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
eee jeli ovdje ima možda tema o igri john deere american farmer ???? tražim je već 1 sat i ne mogu više a sada mi je mrsko još po ovome tražiti !

pozZzzZz

i hvala unaprijed.

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
eee jeli ovdje ima možda tema o igri john deere american farmer ???? tražim je već 1 sat i ne mogu više a sada mi je mrsko još po ovome tražiti !

pozZzzZz

i hvala unaprijed.

to nema ali ima john deere drive green ;)

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:

pozZzzZz

i hvala unaprijed.

to nema ali ima john deere drive green ;)
ako si na to mislil

L

Luka.

Guest
CHlas kaže:

pozZzzZz

i hvala unaprijed.
ja ti imam igru što te zanima

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Luka. kaže:
CHlas kaže:

pozZzzZz

i hvala unaprijed.
ja ti imam igru što te zanima

e luka hvala jesi li je skinuo ili si je kupio ??? ako si kupio ja bih molio ako mozes poslati mail-om ! imaš moj msn ovdije !

hvala !

Najnoviji postovi

Na vrh