• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

I

imt5421

Guest
imam problem izbaliro sam bale a nemoguih pokupit s onom prikolico zato st sam izbaliro pa pospremio to nisam smio napravit sto da radim sad

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
imam problem izbaliro sam bale a nemoguih pokupit s onom prikolico zato st sam izbaliro pa pospremio to nisam smio napravit sto da radim sad
obriši u savegames

I

imt5421

Guest
brzimedvedicka kaže:
imt5421 kaže:
obriši u savegames

sta da sve idem sve isponova

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
brzimedvedicka kaže:
imt5421 kaže:
obriši u savegames

sta da sve idem sve isponova
odeš u save games u vehicles i negdi skroz dolje su ti bale.tu di su ti bale jednostavno taj red obrišeš.vehicles otvoriš s notepadom

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
zna li možda itko dali se može sa samoutovarkom kupi slama.malo mi je bezveze da nejde.probo par prikolica i ništa.u stvarnosti se može.kaj ne

I

imt5421

Guest
kako vi na videima mozete vise vozit traktora od jednom ili se to meni cini da mozete

I

imt5421

Guest
imam problem kupim kombajna i heder i heder se nece vrtit a kad idem u rikverc onda oce

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
kako vi na videima mozete vise vozit traktora od jednom ili se to meni cini da mozete
uključiš autopilota.uključuje se s slovom H

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
imt5421 kaže:
imam problem kupim kombajna i heder i heder se nece vrtit a kad idem u rikverc onda oce
to ti je zato jer nemaš instaliran patcha instalirati ga nožeš samo na orginalnu igricu.
probaj prikopčati heder istog proizvođača kakav je i kombajn

N

nemanja123

Guest
jel zna neko gdje treba da ubacim neki objekat u igru :scratch ....i kako da ga kupim u igrici :scratch ...i ako neko zna na kojim koordinatama se nalazi taj market ili sta je vec :scratch ...................hvala unaprijed.... :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
imt5421 kaže:
JELI KO IMA IMT U IGRICI JA IMAM

daj link !!! da skinem pa da prikvačim joskin silospace !

xD ( ozbiljno daj link )

I

imt5421

Guest
zasto kod mene kad posijem slabije iznikne ima puno rupa jeli i kod vas isto tako

I

imt5421

Guest
GDJE VI SPREMATE BALE MENI TESKO IDE NA LEVATOR DIZAT GORE SPANE MI PUNO BALA JELI I VAMA TAKO IDE TESKO KO MENI

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
I KOD MENEEE ALI JA MISLIM DA KADA KVAČITE SIJAČICU ISPRED NA PREDNJU HIDRAULIKU UZMITE VELIKU PRSKALICU PA ONDA POPRSKATE PA POSIJETE 2 POSLA U 1 !!!!!

POZzzZ

I

imt5421

Guest
kako vi orete s autopilotom meni krenu pa svakih par metera stane i samo digneju plug i stoje

P

Pusher

Guest
Molim vas, jel zna netko gdje se moze naručiti original igra? hvala unaprijed

Najnoviji postovi

Na vrh