• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

kvaka

Guest
josip21 kaže:
Poz,jel zna neko mozda di bi mogo skinuti neki tutorial za onaj GIANTS EDITOR skinuo sam to al nez kak se radi,i po mogucnosti da je tutorial na eng ili ak neko od vas zna.hvala

evo imaš ovdje sve pa pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=RDczCpvRBjk

mislim da ćeš skužiti. nije komplicirano kako se čini

C

Claas45

Guest
pomagajte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P

pero73

Guest
e jel tko zna kako da rijesim problem . imam problema sa grafikom update-ovo sam i driver i direct x . i kad krenem orat ili bilo sta drugo raditi grafika mi zasteka

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
to je i meni bilo ! Jesi li ti sebi skinuo texturu ??? ja sam sebi skinuo texturu i sve kvarovi ovo ono ! a možda bi ti trebalo pojačati grafičku ili je mod u kvaru !

P

pero73

Guest
pa nisam skinio nikakvu texturu. jel imas možda link za tu texturu pa da probam instalirat

P

pero73

Guest
e ta textura mi treba za ls 2009 ako imas link molio bih te da ga objavis

Z

zekan7711

Guest
treba mi linka za landwirtschafts 20009 eng verzijs ako!!!!!
ako ima tko :D lijepo bih molio

Z

Zeljko93

Guest
pozz ljudi. ajde neka mi netko stavi link za landwirtschafts simulator 2008 ili 2009 po mogucnosti da bude engleska verzija. Unaprijed hvala

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Zeljko93 kaže:
pozz ljudi. ajde neka mi netko stavi link za landwirtschafts simulator 2008 ili 2009 po mogucnosti da bude engleska verzija. Unaprijed hvala
malo prelistaj par stranica unazad,nači češ

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pero73 kaže:
pa nisam skinio nikakvu texturu. jel imas možda link za tu texturu pa da probam instalirat

ukucaj u google :"ls2009portal" sve tako isto ! ( bez navodnika ) i ima ls2009portal kirek i tu stisni registriraj se i pod download tamo idi i nađi !!

J

josip21

Guest
Poz,jel mi moze neko reci ili dati neki tutorial za repu,kak da ju ubacim,kak ju sijat,uglavnom kak du ju ubacim.Hvala

J

JohnDeere6620

Guest
dal netko zna dal postoje beraci kukuruza ili burgoni i dal se kukuruz moze brati(ne kombajnirati) ako postoji neka netko ostavi stranicu s koje se to moze skinuti

J

JohnDeere6620

Guest
moze li mi netko objasniti kako da instaliram .rar u igru..to su vecinom kombajni a ja neznam kako ih instalirati

L

Luka.

Guest
JohnDeere6620 kaže:
moze li mi netko objasniti kako da instaliram .rar u igru..to su vecinom kombajni a ja neznam kako ih instalirati
ideš na start my docoments my games las 2009 mods i u tu mapu mods skopiraš taj rar moda

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Zna li netko kako promjeniti boju na traktoru i sa kojim programom se to radi. vidio sam crni john deere 8530 a nigdje ga nema za skinuti pa bi si ja napravio.dali se to mjenja samo boja ili nekako drugacije, aj vi koji znate objasnite mi.

Najnoviji postovi

Na vrh