• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
jaoooo MOLIM VAS ! POMOĆ ! JA SKIDAM MAPU I BAŠ KADA DOĐE DO POLA MENI NEKI EROR ! SAD VIŠE NE MOGU MAPE ! NOVE ! MOLIM VAS POMOĆĆĆ !

Z

Zeljko93

Guest
pozz ljudi. Jel tko zna šifru za instalaciju farming simulatora 2009?

J

josip21

Guest
Poz svima,moze li mi netko reci kak da ubacim repu ili suncokret u igru,jel to ide prek giantsa ili nekak drugacije ak neko zna molim da mi kaze,hvala puno.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
zna li tko kako mod koji je u i3d fileu otvoriti u ac3d programu. dali se to uopce moze.

J

josip21

Guest
Dajte ljudi molim vas recite mi kad da ubacim onaj mod za repu,jel bar neko zna.Jel to ide prek giantsa ili onog data foldera.hvala,pomagajte

P

predator95

Guest
josip21 kaže:
Dajte ljudi molim vas recite mi kad da ubacim onaj mod za repu,jel bar neko zna.Jel to ide prek giantsa ili onog data foldera.hvala,pomagajte

http://www.ls2009portal.weboldala.net/page.php?9,evo ti adresa,moras se registrvati,i tu imas da skines mod sa repom,krompirom i mrkvom. I to kada skines raspakujes u onom jednom folderu imas 3 foldera i to kopiras tamo gde si instalirao igricu, Imas da skines odma i vozila koja idu uz tu mapu ta vozila raspakujes i kopiras u my documents/my games/farming simulator 2009/mod

P

predator95

Guest
Ja imam jedan problem,u toku igre,mi odjednom izadje iz igre i izbaci mi neki error:"inexpected system exception occured" U cemu je problem,dal zna neko sta trebam da radim?? Hvala u napred :D

P

predator95

Guest
I jos nesto :D,da li mi neko moze staviti link gde mogu da skinem ceo SimTrackotr 4 Simulator???

P

predator95

Guest
josip21 kaže:
Gdje tocno trebam kopirat ta tri foldera??

Pa nzm ja gde si ti instalirao igru. Npr d:/igre/Landwirtschafts-Simulator 2009/data/maps i tu kopiras.

Moze li mi neko odgovoriti na moje probleme gore??? :D :D

J

josip21

Guest
Na onoj mapi litle britain gdje ima ono kad vrsite i kad hocete iskipati za novce,da zaradite,gdje ima to,gdje a idem.hvala

V

vedran97

Guest
zekan7711 kaže:
mislim da ti je tto pod teksturama :!:
molio bi da mi netko stavi neki link gdje mogu skinut texturu je mi ona stranica od kireka ne radi unaprijed hvala. :mrgreen:

M

masseyferguson

Guest
jel mi može neko reć zašto mi igra zamrzava kad imam puuuuno modova? i zašto mi onaj stroj za vadit repu, mrkvu neće da vadi?

Najnoviji postovi

Na vrh