M
masseyferguson
Guest
i zašto nemogu silirat, nijedan heder mi ne radi...
Luka. kaže:
sve zavisi koliko ti je kompjuter jak. probaj staviti jeno 30 ako šteka jos manje i tako dok bude uredu. jesi možda mapu mjenjao?? ako jesi može ti i mapa štekati igrumasseyferguson kaže:Luka. kaže:
sad sam napravio stroj da mi vadi repu, al je sad nemogu iskipat iz bunkera...i šta je to za tebe previše modova? 50-100?
predator95 kaže:Ja imam jedan problem,u toku igre,mi odjednom izadje iz igre i izbaci mi neki error:"inexpected system exception occured" U cemu je problem,dal zna neko sta trebam da radim?? Hvala u napred
predator95 kaže:
i meni se isto to dešavalo...onda sam skužio da je greška bila u modovima(ne svim)...
masseyferguson kaže:predator95 kaže:
Oce li mi neko odgovoriti na ovaj problem?? Resvate probleme koji su stavljeni pre par sati a moj koji sam stavio pre 5 dana niko ne resava! Jel mi moze neko pomoci? I da li mi neko moze staviti linkove za SimTracktor 4 al da je cela igra,a ne demo?i meni se isto to dešavalo...onda sam skužio da je greška bila u modovima(ne svim)...
[/quote]i meni se isto to dešavalo...onda sam skužio da je greška bila u modovima(ne svim)...
josip21 kaže:Poz svima,ev skinuo sam mapu koja podrzava repu suncokret i tak,e sad kad sam skinuo dobio sam te foldere i neznam gdje da ih stavim,kopiram,pa moze li mi netko od vas koji znaju reci gdje da ih tocno kopiram i kak tocno da to napravim.hvala puno.
masseyferguson kaže:josip21 kaže:Poz svima,ev skinuo sam mapu koja podrzava repu suncokret i tak,e sad kad sam skinuo dobio sam te foldere i neznam gdje da ih stavim,kopiram,pa moze li mi netko od vas koji znaju reci gdje da ih tocno kopiram i kak tocno da to napravim.hvala puno.
koju si mapu skino? mislim kak se zove mapa?