• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

Luka.

Guest
masseyferguson kaže:
jel mi može neko reć zašto mi igra zamrzava kad imam puuuuno modova? i zašto mi onaj stroj za vadit repu, mrkvu neće da vadi?
kao prvo natrpao si previše modova i zato ti ne radi ili imaš isti mod više puta.

M

masseyferguson

Guest
Luka. kaže:
masseyferguson kaže:
jel mi može neko reć zašto mi igra zamrzava kad imam puuuuno modova? i zašto mi onaj stroj za vadit repu, mrkvu neće da vadi?
kao prvo natrpao si previše modova i zato ti ne radi ili imaš isti mod više puta.

sad sam napravio stroj da mi vadi repu, al je sad nemogu iskipat iz bunkera...i šta je to za tebe previše modova? 50-100?

L

Luka.

Guest
masseyferguson kaže:
Luka. kaže:
masseyferguson kaže:

sad sam napravio stroj da mi vadi repu, al je sad nemogu iskipat iz bunkera...i šta je to za tebe previše modova? 50-100?
sve zavisi koliko ti je kompjuter jak. probaj staviti jeno 30 ako šteka jos manje i tako dok bude uredu. jesi možda mapu mjenjao?? ako jesi može ti i mapa štekati igru

M

masseyferguson

Guest
moj komp AMD athlon(tm) 64 X2 dual core processor 5200+ 2.71GHz, 2.00 GB rama grafička ATI radeon HD 4600 series 1GB

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
Ja imam jedan problem,u toku igre,mi odjednom izadje iz igre i izbaci mi neki error:"inexpected system exception occured" U cemu je problem,dal zna neko sta trebam da radim?? Hvala u napred :D

Oce li mi neko odgovoriti na ovaj problem?? Resvate probleme koji su stavljeni pre par sati a moj koji sam stavio pre 5 dana niko ne resava! Jel mi moze neko pomoci? I da li mi neko moze staviti linkove za SimTracktor 4 al da je cela igra,a ne demo?

M

masseyferguson

Guest
treba mi mod za silažu i sve ostalo što je potrebno da taj mod 100% radi...

J

jarun1975

Guest
imam problem oko modova ako mi ko može pomoći, kad kopiram u mod u ls09 vozila mi se ne pojave u meniu za kupovinu i kako se sade žitarice jer sam tek prije 5 dana počeo igricu igrati puno hvala

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
predator95 kaže:
Ja imam jedan problem,u toku igre,mi odjednom izadje iz igre i izbaci mi neki error:"inexpected system exception occured" U cemu je problem,dal zna neko sta trebam da radim?? Hvala u napred :D

Oce li mi neko odgovoriti na ovaj problem?? Resvate probleme koji su stavljeni pre par sati a moj koji sam stavio pre 5 dana niko ne resava! Jel mi moze neko pomoci? I da li mi neko moze staviti linkove za SimTracktor 4 al da je cela igra,a ne demo?
i meni se isto to dešavalo...onda sam skužio da je greška bila u modovima(ne svim)...

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:
predator95 kaže:

i meni se isto to dešavalo...onda sam skužio da je greška bila u modovima(ne svim)...

Aha,ok,hvala ti,al meni izadje iz igre,kada padne noc(u igrici:) ), i onda pocne da se tripuje grafika i izadje,a preko dana je sve ok,nzm jel i kod tebe tako bilo

M

masseyferguson

Guest
[/quote]

Aha,ok,hvala ti,al meni izadje iz igre,kada padne noc(u igrici:) ), i onda pocne da se tripuje grafika i izadje,a preko dana je sve ok,nzm jel i kod tebe tako bilo[/quote]

e ja sam sinoć instaliro neku novu mapu. i oko 3sata popodne(u igri) mi se isto pojavi taj eror i nemogu više otvorit taj save game...može bit i da je do mape nešto...

J

josip21

Guest
Poz svima,ev skinuo sam mapu koja podrzava repu suncokret i tak,e sad kad sam skinuo dobio sam te foldere i neznam gdje da ih stavim,kopiram,pa moze li mi netko od vas koji znaju reci gdje da ih tocno kopiram i kak tocno da to napravim.hvala puno.

M

masseyferguson

Guest
josip21 kaže:
Poz svima,ev skinuo sam mapu koja podrzava repu suncokret i tak,e sad kad sam skinuo dobio sam te foldere i neznam gdje da ih stavim,kopiram,pa moze li mi netko od vas koji znaju reci gdje da ih tocno kopiram i kak tocno da to napravim.hvala puno.

koju si mapu skino? mislim kak se zove mapa?

M

masseyferguson

Guest
a dajte ljudi molim vas da mi date link s nekim dobrim kombajnom+heder i neki silokombajn s priključcima...da je 100% ispravno! i još jedno pitanje: u mapi k-farm final version nemogu uopće kombajnirat suncokret.zašto?

J

josip21

Guest
masseyferguson kaže:
josip21 kaže:

koju si mapu skino? mislim kak se zove mapa?

ISTA JE KAO ORGINALNA SAM STO IMA PAR DODATAKA ZOVE SE MAP_9SORTEN sa one stranice zdbuduskovice tak nekako.

K

kakan99

Guest
kako da stavim modove u landvird saft simulator 2009 ???? dajte odg brzo hitno mi je :mrgreen:

M

masseyferguson

Guest
pa dajte ljudi jel mi može ko dat link za silokombajn koji radi... već sam 5 kombajna promjeni i na nijednom neradi heder...

Najnoviji postovi

Na vrh