• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee massey ferguson !!! ja kada skidam mapu kfarm kada mi dođe do 105 mb meni nekakav eror izbaci !!! molim vas za pomoć

predator ako hoćeš skidati modove ne trebaš se regati nego sastrane imaš piše koja igra i stisni na ls 09 i tamo onda ispod ima odjeljena npr : kombajni, alati , traktori .......

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
ee massey ferguson !!! ja kada skidam mapu kfarm kada mi dođe do 105 mb meni nekakav eror izbaci !!! molim vas za pomoć

a nezz šta je to. meni nije izbacio nikakav eror. ja sam skino i bilo je sve normalno...jedino ako hoćeš da ti ja pošaljem mapu nekak...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
masseyferguson kaže:
CHlas kaže:

a nezz šta je to. meni nije izbacio nikakav eror. ja sam skino i bilo je sve normalno...jedino ako hoćeš da ti ja pošaljem mapu nekak...

pa eto ako ti nije problem poslati mail-om ! ja bih bio jako zahvalan a eto imaš moj mail tu !

P

predator95

Guest
CHlas kaže:

predator ako hoćeš skidati modove ne trebaš se regati nego sastrane imaš piše koja igra i stisni na ls 09 i tamo onda ispod ima odjeljena npr : kombajni, alati , traktori .......

E hvala :D :D

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
masseyferguson kaže:
CHlas kaže:

pa eto ako ti nije problem poslati mail-om ! ja bih bio jako zahvalan a eto imaš moj mail tu !

pa kako se uopće tu dodaju privitci nemam pojma...

Z

zetor123

Guest
evo mene...malo navratio..sjetio se vas...nema ništa novog kod mene....jedino me zanima kada ce izić ls 2010? :weedman:

pa uživajte..

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Pozdrav ljudi!

Hoču vas pitati jel ja mogu kako svoj kompjuter "prevarit", da mogu igrati igricu LS 2008, pošto mi je komp slab, nemogu 2009. Imam grafičku ATI Radeon 9250 ali nemogu, traži mi Shade Model 2.0. Znam da mi je grafička slaba ali jel j mogu nekako "prevarit" kompjuter da mogu uči u igricu?

Zahvaljujem !!!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Marko355 kaže:
Pozdrav ljudi!

Hoču vas pitati jel ja mogu kako svoj kompjuter "prevarit", da mogu igrati igricu LS 2008, pošto mi je komp slab, nemogu 2009. Imam grafičku ATI Radeon 9250 ali nemogu, traži mi Shade Model 2.0. Znam da mi je grafička slaba ali jel j mogu nekako "prevarit" kompjuter da mogu uči u igricu?

Zahvaljujem !!!

ja sam se zagubio ...

B

Bruncek

Guest
Pozz

Moze mi tko reci serial number za ls 2009 patch 1.1? ili dati stranicu di da nadjem

M

masseyferguson

Guest
Bruncek kaže:
Pozz

Moze mi tko reci serial number za ls 2009 patch 1.1? ili dati stranicu di da nadjem

a za čeg uopće služi taj patch??? :scratch

P

predator95

Guest
Pozdrav svima,imam jedan problem,nece da mi se zakace prikljuci za traktore,moze li mi neko pomoci,sta trebam da uradim? Hvala :)

B

Bruncek

Guest
masseyferguson kaže:
Bruncek kaže:
Pozz

za rad nekih modova, mapi, bugove u igri rjesava itd.

M

masseyferguson

Guest
masseyferguson kaže:
Bruncek kaže:
Pozz

e a jel ti imaš original igru ili si downloado. ako si downloado ajd mi molim te daj link od patcha...ja sam skino patch al kad oću pokrenut instalaciju on mi kaže da igra nije instalirana...

M

masseyferguson

Guest
e sad i meni treba serial za 1.1 patch.....dajte što prije molim vas ja hooćuu iigraat!!!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
masseyferguson kaže:
Bruncek kaže:
Pozz

za kombajne kojima ne radi heder....za traktore i strojeve koe kad zapalis nestane sat ili tako nesto....ali mislim da za patck treba original igra

B

Bruncek

Guest
Mistick42 kaže:
masseyferguson kaže:
Bruncek kaže:
Pozz

za kombajne kojima ne radi heder....za traktore i strojeve koe kad zapalis nestane sat ili tako nesto....ali mislim da za patck treba original igra

netreba ti orginal igra, treba ti serial number. Imo sam prije al sam reinstal windowse i sad nemogu nigdje nac

4

4fun

Guest
evo vam serial broj samo nisam siguran da će radit
YNK4J-SFQD9-7CXLA-P8RX2-FJ7BB

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pa to ti je kod za igru .... ! ajde ok .... a molim vas da dadnete link ...

ako nije problem ...

Najnoviji postovi

Na vrh