• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
HAJDE MOLIM VAS ZA POMOĆ ! JA SAM SKINUO PATCH ONAJ GDJE PIŠE DA JE IGRA DOWNLOAD NJEMAČKA VERZIJA ! I STAVIO SAM NA DISK C NA KOJEM SAM INSTALIRAO IGRU ! I OPET MI TO PIŠE ... AKO HOĆETE DA VAM RADE MODOVI ZA SUNCOKRET REPU ..... KOPIRAJTE ONE MAPE ZALIJEPITE IH TAMO GDJE I MODOVE ZALIJEPITE !!! A ZA SUNCOKRET TREBATE IMATI KOMBAJN GDJE U NAZIVU PIŠE : SUNFLOWER READY !!!

ovaj skini s njihove stranice: Patch-Download for german retail boxed version. taj svima radi.

4

4fun

Guest
može mi netko stavit link gdje mogu skinut skin za repu?

negdje sam vidio i sad nemogu nać

Z

zetor proxima

Guest
eeeee pozz ljudi dugo se nismo culi znam da ovo nije vezano uz ovu temu ali ja bi morao pitat gdje se moze naci novi volan za pc da se okrece za 360 stupnjeva i da ima mjenjac to mi treba za traktore plz odgovorite :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

M

masseyferguson

Guest
zetor proxima kaže:
eeeee pozz ljudi dugo se nismo culi znam da ovo nije vezano uz ovu temu ali ja bi morao pitat gdje se moze naci novi volan za pc da se okrece za 360 stupnjeva i da ima mjenjac to mi treba za traktore plz odgovorite :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ja ti preporučam logitech g25...900 stupnjeva okret volana i H mjenjač... iz vlastitog iskustva znam da je super vozit traktor na njega... :D

Z

zetor proxima

Guest
masseyferguson kaže:
zetor proxima kaže:

ja ti preporučam logitech g25...900 stupnjeva okret volana i H mjenjač... iz vlastitog iskustva znam da je super vozit traktor na njega... :D[/quote

ma znam i ja al to je 2000 kn malo mi je preskup.......

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee ljudiii !!!!! sutra odo na svinjokolju !!!!!!!!!! snimat ću pa ću vam dati da pogledate !!! ...... valjda me neće koja svinja udarit .... xD

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pa čovječe ! moram se pohvalit a nisi prigovarao zetoru proximi što spominje volan ??? zato bolje ti je ne kompliciraj !

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
CHlas kaže:
pa čovječe ! moram se pohvalit a nisi prigovarao zetoru proximi što spominje volan ??? zato bolje ti je ne kompliciraj !
da ali on pita za volan s kojim bi igro ls.....a ti kazes nesto sasvim deseto oprosti ali tako je

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pa jest tako ali moram i nekome ja da kažem a evo gotovo je ... imam ja s ove teme mnogo prijatelja a nisu inlinne na fejsu pa evo ovako su saznali .... ajde nema problema ...

J

John Deere 3650

Guest
hej momce...jel znate možda zašto mi neče snimit igru...???

Najnoviji postovi

Na vrh