• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ljudi pomagajte ja sam htio instalirat igricu al pošto je komp nije htio sad sam ga dao pojačat i tak da bi sad moraklo raditi.
našao sam linkove na 24 stranici ali neznam kako da ih skinem kako instalirati ništa totalno sam zablokirao.
molim vas daj pomozite kako da dođem do igrice. sviđa mi se ali ne uspjevam ju instalirati i kako su dečki o svem i svačem govorili probaj ovak onak po tuđim odgovorima se nisam snašao.
dakle ja kliknem na link s 24 stranice i otvori mi se to ali piše da je greška a ne kužim se baš ja u komp al neče. dajte pomognite molim vas jer sam več lud cijelo poslijepodne od jutra pokušavam i još nikako nisam skužio. :evil: :evil: :evil:
evo ako je nekom možda lakše da mi preko MSN-a objesni
kiki.990@hotmail.com

V

vgmatija

Guest
ej pozz. novi sam ovdje i zanima me zasto kad ubacim mapu kfarm s par stranica prije gdje je link za tu mapu. meni ta mapa šteka. molim pomoć?????

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
vgmatija kaže:
ej pozz. novi sam ovdje i zanima me zasto kad ubacim mapu kfarm s par stranica prije gdje je link za tu mapu. meni ta mapa šteka. molim pomoć?????

to je i meni tako ... neki modovi ...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
kikic MF kaže:
ljudi pomagajte ja sam htio instalirat igricu al pošto je komp nije htio sad sam ga dao pojačat i tak da bi sad moraklo raditi.
našao sam linkove na 24 stranici ali neznam kako da ih skinem kako instalirati ništa totalno sam zablokirao.
molim vas daj pomozite kako da dođem do igrice. sviđa mi se ali ne uspjevam ju instalirati i kako su dečki o svem i svačem govorili probaj ovak onak po tuđim odgovorima se nisam snašao.
dakle ja kliknem na link s 24 stranice i otvori mi se to ali piše da je greška a ne kužim se baš ja u komp al neče. dajte pomognite molim vas jer sam več lud cijelo poslijepodne od jutra pokušavam i još nikako nisam skužio. :evil: :evil: :evil:
evo ako je nekom možda lakše da mi preko MSN-a objesni
kiki.990@hotmail.com

ja nezz ništa ja sam bio kupio igricu od druga on ju je snimio a ove godine koliko vidim kad izađe 10 da ću morat sam ... pa ćemo zajedno ... ako imaš nekoga da ti je blizu i da igra neka ti sprži i eto ti a ja vjeruj mi nisam niti zalazio tamo ....

L

Luka.

Guest
sad ču iči malo u off topic jel možda tko skinuo JD north american farmer??

V

vgmatija

Guest
CHlas kaže:
vgmatija kaže:

ja maknem sve modove i ostavim samo tu mapu i opet steka...

L

Luka.

Guest
vgmatija kaže:
CHlas kaže:
vgmatija kaže:

onda ti je komp preslab za tu mapu tj mapa je prevelika

V

vgmatija

Guest
ja maknem sve modove i ostavim samo tu mapu i opet steka...[/quote]
onda ti je komp preslab za tu mapu tj mapa je prevelika[/quote]

ako je 2 gb ram i gb graficka peslabo onda stvarno.. jel mogu kak mapu smanjit jel mi je stvarno predobra al mi steka i to me uzasno zivcira!!!!! :eek:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
vgmatija kaže:
onda ti je komp preslab za tu mapu tj mapa je prevelika[/quote]

ako je 2 gb ram i gb graficka peslabo onda stvarno.. jel mogu kak mapu smanjit jel mi je stvarno predobra al mi steka i to me uzasno zivcira!!!!! :eek:[/quote]

jaoooo cccc ja sam maknuo tu mapu imam isto grafičke i sve .... i stavio neku normalnu od 55 mb i igram na volan ... ide glatko kao nikada do sada !!!

F

Fergan

Guest
pozz jel mi moze netko dat link za sadnju mrkve i link cime se kupi ako nije problem PLS

4

4fun

Guest
zašto meni ne radi onaj prikolica za skuppljanje repe ili onaj heder da samo lišće reže i ostaje repa

a imam i patch 1.1 nije mi jasno :(

L

las2

Guest
koliko znam nema jos informacija o ls 2010.....vjerovatno ce izaci kao i ls 2009 negdje u 1 kvartalu 2010....

L

las2

Guest
4fun kaže:
zašto meni ne radi onaj prikolica za skuppljanje repe ili onaj heder da samo lišće reže i ostaje repa

imas kosilicu koja kao reze lisce od repe, a onda s kombajnom izvadis repu

4

4fun

Guest
las2 kaže:
4fun kaže:

imas kosilicu koja kao reze lisce od repe, a onda s kombajnom izvadis repu

a koja je to molim da staviš link ako ti nije problem

Na vrh