• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
las2 kaže:

isprobao sam imam mod u igrici i kad ga kupim i želim počet kosit nekosi a uključim ga i sve kako treba

nemam pojma što već napravit sve sam isprobao

a joooj znam šta je sadaa !!!!!!!!! moraš skinuti ( download ) one kao modove !! ideš da skineš one modove gdje je tszmap v2 ili bilo koje i dobiješ mape !!! i sve mape samo kopiraj tamo kod modova !

4

4fun

Guest
CHlas kaže:
4fun kaže:
las2 kaže:

isprobao sam imam mod u igrici i kad ga kupim i želim počet kosit nekosi a uključim ga i sve kako treba

nemam pojma što već napravit sve sam isprobao

a joooj znam šta je sadaa !!!!!!!!! moraš skinuti ( download ) one kao modove !! ideš da skineš one modove gdje je tszmap v2 ili bilo koje i dobiješ mape !!! i sve mape samo kopiraj tamo kod modova !

može link ako ti nije problem

L

Lamborghini R2

Guest
bok decki...skinul sam landwirtschaft 2008,,al kako nisam bas neki umjetnik za racunala..neznam ju otpakirat..pa vas molim za pomoc..moze i na pp,,,,unaprijed hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Lamborghini R2 kaže:
bok decki...skinul sam landwirtschaft 2008,,al kako nisam bas neki umjetnik za racunala..neznam ju otpakirat..pa vas molim za pomoc..moze i na pp,,,,unaprijed hvala

heheheh ! imaš sada i ls 09 !!! a uskoro će 10 !!!

P

predator95

Guest
Pozdrav svima,hteo sam vas nesto pitati :D Odakle da sipam seme npr za Amazone EDX (MultiGrain) ili one John Deere sejacice? Neznam odakle to seme da sipam,gde mi se nalazi to. I hteo sam vas pitati,zasto ni jedan kombajn nece da mi zanje kukuruz u Texas modu. Hvala unared :)

K

kvaka

Guest
Puniš ju pretovarnom prikolicom ( tipa brent avalanche, hawe ulw), ili direktno iz silosa.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
4

4fun

Guest
nisam probo ali u patchu nebi smjelo biti jer piše da je ispravljeno to spremanje

D

dgeceg

Guest
na kojoj su stranici linkovi za skinut farmer simulator 2009 engleska verzija, jako puno sam tražio, ali ih nisam našao

4

4fun

Guest
zna li netko kako u modovima mjenjat naredebe(tipke) dal za to treba neki program ili?

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
4fun kaže:
zna li netko kako u modovima mjenjat naredebe(tipke) dal za to treba neki program ili?
Kad otvorite mod preko rara, imate datoteku modDesc i taj modDesc prebacite u neku mapu ili na detskop da je možete otvoriti preko notepada. U dnu stranice imate brojeve i slova sa kojima se igra u igri. Ja još nisam probao promijeniti jer nemam potrebe. Ovdje su vam slike šta trebate napraviti. Stavio sam na uploaded link zato što neznam kako drugacije staviti na stranicu.
http://ul.to/aym2a1
http://ul.to/wawot4

4

4fun

Guest
sve ja to napravim kako kažeš ali kad spremam onda mi piše save ja kliknem to i onda mi još nekakva greška dođe da nepostoji nekakva datoteka

može pomoć

D

dgeceg

Guest
jel zna tko zašto kad hoću pokrenuti farmer simulator 2009 piše "please insert game compact disc into your drive" pomažite

4

4fun

Guest
moraš imat cd ako ga nemaš onda moraš imat deamon tools pokreneš sa deamon toolsom i radi :)

D

dgeceg

Guest
ako misliš da s daemonom toolsom pokrenem onu ikonu s kojom sam instaliral, to sad nemogu, jer sam je izbrisao, jer ja sad moram ponovo sve skidat s neta ili?

L

Luka.

Guest
dgeceg kaže:
ako misliš da s daemonom toolsom pokrenem onu ikonu s kojom sam instaliral, to sad nemogu, jer sam je izbrisao, jer ja sad moram ponovo sve skidat s neta ili?
nažalost da moraš ju skinut

4

4fun

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

ovako imam jedan problem kad siliram. siliram sa jaguarom 890 i silaža mi ne pada u prikolicu, možete mi preporućit neku prikolicu koja radi

hvala

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
dgeceg kaže:
na kojoj su stranici linkovi za skinut farmer simulator 2009 engleska verzija, jako puno sam tražio, ali ih nisam našao
prolistaj par stranica prije i pronači češ

Najnoviji postovi

Na vrh