• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
ajd ljudi molim vas dajte link za patch 1.1 i serial.....MOLIM VAAAS...

4

4fun

Guest
ovo sa službene stranice ništa neradi

a jel možda ima na torentima (mininova,btjunkie)

4

4fun

Guest
evo ja sam instalirao patch 1.1

imate na službenoj stranici onaj prvi za retail bog german tako nešto probajte

ali sad trebam serial key

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
evo ja sam instalirao patch 1.1

imate na službenoj stranici onaj prvi za retail bog german tako nešto probajte

ali sad trebam serial key

ajde ti meni daj prvo patch pa ću ja tebi probati naći serial kod ! daj mi link gdje da skinem ........

M

masseyferguson

Guest
evo mene s dobrim vijestima za one koji trebaju serijal za 1.1 patch......malo sa se potrudi i pronašo i vama i sebi serial: ZTAAH-RKCS5-QYHHR-Z84W5-FHD7H
meni radi nadam se da će i vama....

M

masseyferguson

Guest
e a jel mi može sad neko objasnit gdje trebam TOČNO zaljepit modove za mrkvu, repu, krumpir i to?

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
a sta se dobija u tom patchu 1.1??? Sta ima novo??

pa rade ti svi kombajni(hederi) rješava bagove...autopilot...itd...imaš na prethodnoj stranici sve napisano...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee massey ferguson !!! to sdaviš u modove za mrkvu i to ! hvala za kod ! samo ja kada hoću da pokrenem patch meni piše da mi igra nije instalirana !! molim pomoć, hvala unaprijed !

4

4fun

Guest
stavi ga na onaj disk gdje imaš instaliranu igricu recimo disk C i onda pokreni

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
ee massey ferguson !!! to sdaviš u modove za mrkvu i to ! hvala za kod ! samo ja kada hoću da pokrenem patch meni piše da mi igra nije instalirana !! molim pomoć, hvala unaprijed !

jel tebi radi suncokret kad staviš u modove???
nisi skino dobar patch. tako je i meni bilo dok nisam skino dobar patch...

M

masseyferguson

Guest
4fun kaže:
stavi ga na onaj disk gdje imaš instaliranu igricu recimo disk C i onda pokreni

u koju mapu točno trebam zaljepit...ja sam inst igru na D/ls09

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
HAJDE MOLIM VAS ZA POMOĆ ! JA SAM SKINUO PATCH ONAJ GDJE PIŠE DA JE IGRA DOWNLOAD NJEMAČKA VERZIJA ! I STAVIO SAM NA DISK C NA KOJEM SAM INSTALIRAO IGRU ! I OPET MI TO PIŠE ... AKO HOĆETE DA VAM RADE MODOVI ZA SUNCOKRET REPU ..... KOPIRAJTE ONE MAPE ZALIJEPITE IH TAMO GDJE I MODOVE ZALIJEPITE !!! A ZA SUNCOKRET TREBATE IMATI KOMBAJN GDJE U NAZIVU PIŠE : SUNFLOWER READY !!!

Najnoviji postovi

Na vrh