• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

Luka.

Guest
NoGalo99 kaže:
Molim vas pomozite kako zarađivati u ls 2009 nemrem nista kupit stalno vozim pšenicu u silose i nista novci ne rastu prema gore tako je dosadno kada nemas nista od strojeva ubacio sam par modova u igru sve je skupo i da...kako jos smanivat cijene za traktore..hvala unaprijed molim vas pomozite ko zna....
za zaradu trebas voziti ono sto požanjao u brodogradilište ili silose ( vozi se po cesti i nači čes taj silos tj brodogradilište) oni silosi što su na tvom posjedu su skladišta za žito. možeš ih isprazniti ako da dođeš prikolicom ispod njih i to što ti padne u prikolicu odvezi u mlin tj brodogradilište

J

JohnDeere6620

Guest
moze li mi netko reci dal za nove kombajne trebat imati patch?
jer kad kupim kombajn i hocu kombajnirati header se ne vrti?!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
JohnDeere6620 kaže:
moze li mi netko reci dal za nove kombajne trebat imati patch?
jer kad kupim kombajn i hocu kombajnirati header se ne vrti?!
da treba imat patch ali za patch trebas kupiti igru....originalnu igricu trebas jednostavnije za rec

W

wlahek

Guest
može mi neko dat neku mapu dobru već neznam koju da stavim sve su mi dosadile

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeeee ljudi ew mene sa mora ma sad tek vidim nema meni do slavonije fali mi farmer neg jel ima kojih novih modova vidio sam da je doso mod za repu jel to istina................... :D :D :D :D

C

Claas45

Guest
brzimedvedicka kaže:
Claas45 kaže:
pozz svima ja sam ovde novi nabavio sam igricu instalirao i izbaci mi ovo kako da resim taj problem
opengl_error.gif
imam andwirtschafts simulator 2009
grfiča ti nepodržava 3-d sliku,moraš kupiti drugu-bolju grfičku
Zar nepostoji nijedno drugo resenje bio sam kod njih na sajtuhttp://www.landwirtschafts-simulator.de/support.php i pise da postoji resenje (valjda)samo mi nejde engleski pa molim vas pogledaj te pa mi odgovorite bas mi se igra.Pozdrav...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
Claas45 kaže:
brzimedvedicka kaže:
Claas45 kaže:
pozz svima ja sam ovde novi nabavio sam igricu instalirao i izbaci mi ovo kako da resim taj problem
opengl_error.gif
imam andwirtschafts simulator 2009
grfiča ti nepodržava 3-d sliku,moraš kupiti drugu-bolju grfičku
Zar nepostoji nijedno drugo resenje bio sam kod njih na sajtuhttp://www.landwirtschafts-simulator.de/support.php i pise da postoji resenje (valjda)samo mi nejde engleski pa molim vas pogledaj te pa mi odgovorite bas mi se igra.Pozdrav...
izbrisi stare drivere od grafe skini nove drivere od te svoje graficke i instaliraj ih

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
Claas45 kaže:
kako da obrisem stare i de da nabavim nove
na upravljackoj izbrises stare i na netu skines nove i instaliras

C

Claas45

Guest
Mistick42 kaže:
Claas45 kaže:
gde se nalaze ,a kako da nadjem nove gledao sam po netu ali nema

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
Claas45 kaže:
Mistick42 kaže:
Claas45 kaže:
gde se nalaze ,a kako da nadjem nove gledao sam po netu ali nema
ako imas ati grafu onda bi ti trebalo pisat ati radeon drivers ili tak nest a ko imas nvidiu onda nvidia driver bi trebalo pisat na upravljackoj ploci...a dok trazis na netu napises ime i model graficke- ewo naprimjer moja je nvidia i ja napisem u google.... nvidia geforce 7600 gs drivers i to je to tako ti napises za svoju grafu i skines

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
imam jedan problem....ja instaliram igru ,stavim modove i odem u igru ucita mi i sve je dobro,igram i sve to....hocu sutradan da igram i nece mi ucitat start. Zasto?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
zekan7711 kaže:
neznam mozda je problem u modu :scratch
neznam prvi put kad udem u igru sa modovima isve je dobro i onda sutradan ocu zaigrati i pise ono spiele ne , bite warten ali nece start ucitat

C

Claas45

Guest
E dali mozda znas de da nabavim drajvere za gravicku Radeon 9550

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
zekan7711 kaže:
neznam prvi put kad udem u igru sa modovima isve je dobro i onda sutradan ocu zaigrati i pise ono spiele ne , bite warten ali nece start ucitat

joj ...... to ti je zato što kupiš mnogo traktora, prikolica..... pa ti se onda dugo očitaje .....

moraš čekat !!!!!
:lol: :lol:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
CHlas kaže:
Mistick42 kaže:
zekan7711 kaže:

joj ...... to ti je zato što kupiš mnogo traktora, prikolica..... pa ti se onda dugo očitaje .....

moraš čekat !!!!!
:lol: :lol:
hvala hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
e sada tražim od vas jednu uslugu !!!!

molio bih vas da mi nađete link ( ja sam tražio ... ne mogu nać .... ) da skinem full verziju od igre : age of empires II : age of Kings

molim vas sve treba mi pomoć ali probajte da bude ovaj mjesec jer sam tek sada dobio novi internet pa mi je ovaj mjesec besplatno .....

molim vas i ja ću tražiti i znam da tema nije uz ovu igru ali ....

molim vas

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
CHlas kaže:
e sada tražim od vas jednu uslugu !!!!

molio bih vas da mi nađete link ( ja sam tražio ... ne mogu nać .... ) da skinem full verziju od igre : age of empires II : age of Kings

molim vas sve treba mi pomoć ali probajte da bude ovaj mjesec jer sam tek sada dobio novi internet pa mi je ovaj mjesec besplatno .....

molim vas i ja ću tražiti i znam da tema nije uz ovu igru ali ....

molim vas

ne treba .... problem riješen ....

Najnoviji postovi

Na vrh