• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
ClaasJaguar kaže:
Ej, ljudi otkrio sam nove kulture suncokret i još jednu sutra će sigurno doći još njih, ali znate kaj ima jedan problem ne znam ih stavit da ih mogu sijati i ostalo, a ako neko zna nek mi pomogne. Hvala!
a di ima tih kultura.ja imam par stranica di ima pun kufer modova ,al to nisam nigdi videl

J

josip21

Guest
Ima li tko na forumu da silira i moze li meni objasniti kak to radi jer skinuo sam patch1.1 al ne radi kao sto sam reko
ak neko zna molim da mi kaze.hvala

M

masseyferguson

Guest
zetor123 skino sam tvoju mapu i neznam kako da ju instaliram...heeelp...

R

robi959

Guest
Kad stavim neke modove kao što je za bale i onaj kombajn class 420 ili tako neki ,, malo bude dobra slika i onda samo odjednom se počnu ko nekakve crte sjeć jedva vidim traktor,nisu to baš crte nego ko nekakvi trokutovi i sl.! Ako netko zna za taj problem nek se javi!! A dok nemam nikakvih modova sve je uredu! Igra se na rezi od 1440X900 grafa:RAdeon x1950pro 512mb!! Probao sam ono Disable Catalys AI al opet isto!

Molim vas jel zna netko odgovor! Kako to riješiti dal treba nešto s driverima poštimat jer imam najnovije 9,5!

L

Luka.

Guest
masseyferguson kaže:
tamo di si našao mapu imaš i video gdje je zetor prikazao kako se umeče mapa. ili napiši u tražilici youtube-a "kako instalirati mapu za ls09"

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
joj ljudiiii kako sada nekako modovi izlijeću .....

e ovako pošto kod nas nema niti repice niti suncokreta... kod nas samo uzimaju : pšenicu, Ječam i kukuruz .

jel ja za suncokret trebam header kao i za žito ili kao za kukuruz....

M

masseyferguson

Guest
Luka. kaže:
masseyferguson kaže:
tamo di si našao mapu imaš i video gdje je zetor prikazao kako se umeče mapa. ili napiši u tražilici youtube-a "kako instalirati mapu za ls09"

ok jesam tako napravio i neće da učita igru

M

masseyferguson

Guest
ljudi jel mi neko od vas može detaljno objasnit kako se metne mape u ls 09

Z

zetor123

Guest
robi959 kaže:
http://www.imagesforme.com/show.php/586863_farming.JPG

EVO DA bude jasnije moj problem!! Molim vas pomozite ako znate! Zašto se to pojavljuje!

probaj reinstalirat igru...ili si dobio neki virus sa modom..

M

masseyferguson

Guest
skino sam mod za neki kombajn...upalim heder na tom kombajnu i kad dam gas heder stane radit i nemogu ništa vršit. i to mi se dešava na svakom kombajnu. zašto????

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
skino sam mod za neki kombajn...upalim heder na tom kombajnu i kad dam gas heder stane radit i nemogu ništa vršit. i to mi se dešava na svakom kombajnu. zašto????
najvjerojatnije nije odgovarajuči heder od kombajna,tj trebao bi instalirati patch a to se može samo na orginalnoj igrici

R

robi959

Guest
Ma nije virus skenirano je! A već je igrica brisana 2 ili 3 puta! Ati RAdeon x1950 pro 512 mb na 1440 * 900 !! NE znam zbog čega to!!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,392
robi959 kaže:
http://www.imagesforme.com/show.php/586863_farming.JPG

EVO DA bude jasnije moj problem!! Molim vas pomozite ako znate! Zašto se to pojavljuje!
preinstaliraj drivere od graficke

M

masseyferguson

Guest
brzimedvedicka kaže:
masseyferguson kaže:
najvjerojatnije nije odgovarajuči heder od kombajna,tj trebao bi instalirati patch a to se može samo na orginalnoj igrici

pa jel se mogu naći neki modovi za kombajn al da sve radi kako treba??? ako mogu molim link...

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
brzimedvedicka kaže:
masseyferguson kaže:

pa jel se mogu naći neki modovi za kombajn al da sve radi kako treba??? ako mogu molim link...
http://easymods.phpbb6.de/
http://www.landwirtschaftssimulator-mod ... .php?f=150

Z

zetor proxima

Guest
e ljudi sta radite u ls 2009 ew ja bas potanjuro strnjak i sad prelazim sjetvospremacem

ajte budite mi pozdravljeni pa se vidimo 10-15 dana a sutra valja na put za Opatiju Pozz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

M

masseyferguson

Guest
pa ja ću poluuudit s ovim ls-om... jel mi neko može reć zašto mi spadaju bale (okrugle) s prikolice. ja ih naslažem i kad krenem one se samo otkotrljaju :?:

J

josip21

Guest
Poz moze li mi tko objasnit sto trebam napravit da bi mogao silirati,instalirao sam patch1.1 al nista se nije promijenilo prikolica se ne puni .
Ak neko zna molim da mi objasni.Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh