• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zekan7711

Guest
CHlas kaže:
zekan7711 kaže:
jel ima tko map da u nju sam sipas bale s prikolice??
ili je netko radio na svjoj mapi?
ako neznate slozit !!!!!!!!!!
pitajte :D

kako da je složim ??????

jeli se treba imati nekakav program ?????????

pls odgovor !!! ==========)))))))))))))))))

Skini si mod na http://www.file-upload.net/download-167 ... 2.zip.html
kad si skinul: stavi mod u landwirtschafts simulator 2009>data>maps>samo zalijepi u tu mapu
kasnije: otvori mapu s kojom igras i kad je ucita gore u ljevom kutu bi moralo pisati impor i3d file te otvoris> shred_v2
i to bi moralo biti to :D

Z

zekan7711

Guest
ako ti javlja gresku moras izbrisati ono gdje sipas psenicu i te stvari :D
sorry pozobil sam

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
zekan7711 kaže:
sorry pozobil sam
daj molim te malo opširnije pojasni.nemrem skužit kak pokrenut .zaljepil sam u mape,i sad neznam kaj dalje????????

Z

zekan7711

Guest
brzimedvedicka kaže:
zekan7711 kaže:
sorry pozobil sam
daj molim te malo opširnije pojasni.nemrem skužit kak pokrenut .zaljepil sam u mape,i sad neznam kaj dalje????????

si pokrenul mapu??- mapa se ppokrene na landwirtschaft2009 >data> i imas mapu ( pise ti mapa 01 i to otvoris preko giants software)
ako si ppokrenul taj ti se mod pojavio negdje izmedju silosa!!!!

te ga po potrebi preselis
ako te jos kaj zanima pitaj!!!!!!!!! :D

Z

zekan7711

Guest
brzimedvedicka kaže:
zekan7711 kaže:
sorry pozobil sam

si pokrenul mapu??- mapa se ppokrene na landwirtschaft2009 >data> i imas mapu ( pise ti mapa 01 i to otvoris preko giants software)
ako si ppokrenul taj ti se mod pojavio negdje izmedju silosa!!!!

te ga po potrebi preselis
ako te jos kaj zanima pitaj!!!!!!!!! :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
eeeee ljudiii imam velikiii problemmm :
ja kada sebi skinem mod kojem se pali motor tipkom "enter" ili "del" meni vrijeme, ono gure u lijevom kutu one opcije, kada naprimjer pada kiša i ja sada trebam vršit ne piše ono da se nemože vršiti po kiši ili snijegu i ono u desnom dolje kutu koliko ide auto koliko novca imam ....

molim pomoć

hitno!!!!!!!!!!

Z

zekan7711

Guest
ovak:
1 mislim da je krivi mod
2 mislim da nije moguce ispraviti gresku
3 i meni je ista sa claasom 480

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,427
zekan7711 kaže:
ovak:
1 mislim da je krivi mod
morate imati patch v1.1...ali ima jedan problem...patch se moze instalirati samo na original igru

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
zekan7711 kaže:
ovak:
1 mislim da je krivi mod
morate imati patch v1.1...ali ima jedan problem...patch se moze instalirati samo na original igru

ahaa ok. de mi molim te stranicu od pecha

Z

zetor proxima

Guest
e ljudi pomagajte kad skinem onu prikolicu la campagne ili benne maupu sto mos sam kipat ja dignem kipu u zrak i nezz vise je vratit a stisne slovo koje treba nezzz sta je plz pomozite :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

R

robi959

Guest
Pozz! Novi sam na forumu i početnik sam igre LS09 pa me zanima ako ukratko možete objasniti šta sve trebam napraviti prije sijanja pšenice i kukuruza?? A posebno baliranje!! I kako da zaposlim radnika,i ona mapa što se uključi na slovo I kako ju odzoomirati jer se onako nemoš snać??

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
joj ljudiiii danas malo prije sam se vozio u john dere-u 7810

extraaa traktorrr

:D :D :D

Z

zetor123

Guest
CHlas kaže:
joj ljudiiii danas malo prije sam se vozio u john dere-u 7810

extraaa traktorrr

:D :D :D

da se ja malo pohvalim..ja sam vozio New holland-a t 7060 !!!!!!

Z

zetor proxima

Guest
eo malo da se i ja pohvalim danas sam se vozio u kombajnu john deere t 660 i fenomenalan je ovaj sto je vozio obidje krug i stisne tipku save i on zapamti i upali autopilot extra kommmmmbajn :p :p :p :p :p :p :p :p

Z

zetor proxima

Guest
eee ljudi p asta je sa onom stranicom nes www.18blu-hosting... tak nes nema je vise a i ona je bila za modove e jel ko ima patch za siliranje al da ne ide na original verziu igre :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Z

zetor proxima

Guest
jel ko ima mod za jos nemu kulturu osim repice zita kukuruza trave i jecma ima neka culture du coton al nezz za ceg je pa ak znate di ima koja kultura plz odg (ak moze repa) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Na vrh