Z
zetor123 kaže:
wlahek kaže:igrica mi je na laptopuzetor123 kaže:wlahek kaže:ovako skinuo sam onaj jednoredni kombajn priključak za traktor ali neznam kako da stavim onaj priključak iznad prikolice pa da onda kukuruz ide u prikolicu a ne po polju
i molim vas možete mi objasniti kako se stavljaju slike na forum
OVAko: za prikljucak... koristis one desne brojeve na tipkovnici...ja mislim da su ti 7,8,9,4,5,6...nezz probaj..
igrica mi je na laptopu
CHlas kaže:zetor123 kaže:
prva i zadnja cisterna su cisterne koje sam ti ja našao hihi
ali nažalost ja sam svašta htio snimat ... ali fraps .....
puno sreće u frapsu!!
alex511 kaže:Moze li mi neko reci sta da radim sa balama, ne mogu da ih skupljam tesko je a i kako da ih se onda otarasim...
alex511 kaže:Pa nemam pojma nisu bas male, mislim da su odgovarajuce za prikolicu, pravio sam ih onom zelenom spravom sto je vuce traktor koja vec postoji u igri, nije mod... Sta da radim prijatelju sad?
alex511 kaže:Video sam ga i bas me cudi cini mi se da su moje bale isto tolike, ali neznam zasto ih ne skuplja kad spustim hvataljku... Imam ih dosta i kad nekoliko utovarim na onoj traci i snimim igru one se kasnije opet pojavile na polju i nikako da ih se otarasim... Sta da radim a da ne igram sve ispocetka? Imas li neko resenje?
alex511 kaže:Ok pokusacu da nadjem to...a ti cime pravis bale pa ih ova prikolica hoce skupljati?
alex511 kaže:Ok a za sta ovaj mod sluzi? I kako se ubacuje?