• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
wlahek kaže:
igrica mi je na laptopu
zetor123 kaže:
wlahek kaže:
ovako skinuo sam onaj jednoredni kombajn priključak za traktor ali neznam kako da stavim onaj priključak iznad prikolice pa da onda kukuruz ide u prikolicu a ne po polju

i molim vas možete mi objasniti kako se stavljaju slike na forum

OVAko: za prikljucak... koristis one desne brojeve na tipkovnici...ja mislim da su ti 7,8,9,4,5,6...nezz probaj..

igrica mi je na laptopu

nema ti spasa :lol: :lol:

C

ClaasJaguar

Guest
Evo ja sam napokon uspio instalirati ls09 i hvala svima koji su mi pomogli, imam puno modova i sad tak dolaze oni pravi problemi! Prvo ako neko ima neki kombajn za silažu da li mi može ostaviti link. Drugo da li se i vama to događa u autopilotu stavim traktor ili kombajn da nešto radi po širini kako ste i rekli a on mi se počne okretati na sredini polja a kod nekih priključaka stane nakon 20 metrara i ponovno ga moram ukljućiti i ne skreće. Ne znam da li je to njihova greška ili ima neka caka pa ako neko zna neka mi pomogne. Treće skinuo sam si kombajn Claas i John Deere i hedere. Kad prikljućeim hedrer i krenem kombanjirati heder se više ne okreće, a kad stanem opet se okreče, da li neko zna uzrok tome. Hvala unaprijed!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ovo 3. to je i u mene problem taj mod ne valja zato u kantu!!!
a ostalo nisam siguran

A

alex511

Guest
Moze li mi neko reci sta da radim sa balama, ne mogu da ih skupljam tesko je a i kako da ih se onda otarasim...

A

alex511

Guest
Hvala ti puno stvarno, samo imam jedan problem s njom,kad stisnem slovo k spusti se ona hvataljka ali nece da hvata bale vec prolazi kroz njih do cega je to? Sta je u pitanju?

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Hvala ti puno stvarno, samo imam jedan problem s njom,kad stisnem slovo k spusti se ona hvataljka ali nece da hvata bale vec prolazi kroz njih do cega je to? Sta je u pitanju?

neznam meni sve dobro radi...kakve bale imas?? jer samo one velike hvata..ne hvata male!

A

alex511

Guest
Pa nemam pojma nisu bas male, mislim da su odgovarajuce za prikolicu, pravio sam ih onom zelenom spravom sto je vuce traktor koja vec postoji u igri, nije mod... Sta da radim prijatelju sad?

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Pa nemam pojma nisu bas male, mislim da su odgovarajuce za prikolicu, pravio sam ih onom zelenom spravom sto je vuce traktor koja vec postoji u igri, nije mod... Sta da radim prijatelju sad?

hmm...neznam..evo pogledaj moj video: mozda nesto skuzis:

http://www.youtube.com/watch?v=007VK_l7sh4

A

alex511

Guest
Video sam ga i bas me cudi cini mi se da su moje bale isto tolike, ali neznam zasto ih ne skuplja kad spustim hvataljku... Imam ih dosta i kad nekoliko utovarim na onoj traci i snimim igru one se kasnije opet pojavile na polju i nikako da ih se otarasim... Sta da radim a da ne igram sve ispocetka? Imas li neko resenje?

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Video sam ga i bas me cudi cini mi se da su moje bale isto tolike, ali neznam zasto ih ne skuplja kad spustim hvataljku... Imam ih dosta i kad nekoliko utovarim na onoj traci i snimim igru one se kasnije opet pojavile na polju i nikako da ih se otarasim... Sta da radim a da ne igram sve ispocetka? Imas li neko resenje?

mozes ih obrisati...to je netko stavio nekoliko stranica prije..kako ih obrisati..

A

alex511

Guest
Ok pokusacu da nadjem to...a ti cime pravis bale pa ih ova prikolica hoce skupljati?

Z

zetor123

Guest
alex511 kaže:
Ok a za sta ovaj mod sluzi? I kako se ubacuje?

to ti je mod za baliranje!
evo ti video kako se modovi stavljaju!! samo otvoris My Documents onda My games onda Farmingsimulator onda imas unutra mods to otvoris i tamo ga stavis!!

ako nesto neznas evo ti moj video:
http://www.youtube.com/watch?v=V4hHrDuKMkU

A

alex511

Guest
Ubacio sam. Jel i ti s ovim pravis bale? One sto ih sakuplja ona prikolica? Da znam da probam...
Inace pogledao sam predhodne strane, niko nije brisao bale vec ceo save game obrisao... A ja sta cu s mojim balama ne znam ako ovo ne pomogne...

Najnoviji postovi

Na vrh