• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
ajde da još jednom postavim pitanje..nadam se da sada bude odgovora.. molio bi nekoga tko zna kak se snimaju videi u farming simulatoru 2013 da mi malo pojasni 9ili opiše kak se snima..

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
ajde da još jednom postavim pitanje..nadam se da sada bude odgovora.. molio bi nekoga tko zna kak se snimaju videi u farming simulatoru 2013 da mi malo pojasni 9ili opiše kak se snima..

pa sam vec odg na to pitanje...nije nis komplicirano
ukljucis taj program i otvori se mali prozorcic,njega ne zatvaraj neg ga pusti i idi u igru,u igri pocmes i zavrsavas snimanje sa f12 a mozes i pauzirat snimanje sa f8.
svaki video nemoze bit duzi od 10 min.
to je sva matematika

F

farmer todor

Guest
jel ima neki sajt za skidanje modova za fs 2013 i ako može neka mapa koju vi igrate

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Da se i ja priključim ovoj temi

ovdje sam se namučio dok sam složio rolo bale

proba ZTS-a

pohod na najveću njivu

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
evo video od mene

[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=O-qWwOnSVlY[/YT]

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Trebam neku mapu na kojoj je moguće štrajit i hranit krave (u štali) i izvan nje i da se da uzimat hrana iz silosa.

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
uspio konvertirati weidemann hoftrac jedino ne mogu prikopčati korpu i korpu za silažu(ove dvije sa strane), neznam zašto??

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
yes papkova trailer...oujeaa...jebenica zgleda...sam kaj je nekak kratka naspram one :supz:

Najnoviji postovi

Na vrh