dečki kojim programom to radite modove?? htio bi si napraviti priključke koje imam doma (plug,prikolice i ostalo)
prvo nacrtas u google sketchup ili maya i onda treba prebacit u blender i onda u giants editor
dečki kojim programom to radite modove?? htio bi si napraviti priključke koje imam doma (plug,prikolice i ostalo)
ekipa jel za ko de ima za skinut kakav malčar za 13 al da nije Bomford Tri-Blade 3000
jel ima koji drugi :?:
Može jedna brdovita mapa za FS 13 ?
Ekipo zanima me kakva konfiguracija treba biti na PC da bi se moglo igrati LS 2013 sa onim prijašnjim sam imao nekad nekih problem,sada mi je vrisnila grafička pa ako budem dorađivo da to složim kako treba.
Vidim da ovdje ima stručnjak u izradi modova pa da dam neke od prijedloga za moguču izradu,koliko vidim na tim nekim LS mod stranicama jako puno su napravili strojeva iz svojih država.Što takvo što nebi i ovdje netko složio,recimo OLT program,IMT program mislim na priključke strojeve. Još recimo nekadašnje strojeve koje su imali poljop.kombinati. Neki moji prijedlozi su JD 4440 4755,4955,4020,3120,zglobni 8640,8440, 7020,7520, OLT plugovi polunošeni tipa Banat, Tanjurače Drava,nekadašnje Neretve danas SST itd itd.
Zvona je nabrojao hrpu strojeva.
Ajde sad recite koliko je vas napravilo barem jedan mod, ali od nule do gotovog moda? Ali ne nekih gluposti kao što je bilo "božićno drvce IMT", "skakajući ZMAJ", traktor sa haubom, kockom ispod haube i 4 točka, svakakvih gluposti je bilo...
Znate li vi koliko treba vremena da se napravi fini mod od nule? Za sve ove strojeve što su nabrojani i nekom opakom timu koji bi samo crtao, bez obaveza oko škole, poljoprivrede, ganjanja cura i sl. trebalo oho-ho vremena.