• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

karlo321

Guest
Ciri bu ciri ba...hidraulika je postavljena ;)

kad bi barem bilo tako lako... garant postoje jos neke carobne rijeci koje si izostavio hehe...
a zasto ti fric ne postavis i nama forumasima te svoje preuređene i napravljene modove? bez ljutnje, samo pitam :) msm ja ih i tako necu nigdje uploadat niti ih kome davat tako da...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
kad bi barem bilo tako lako... garant postoje jos neke carobne rijeci koje si izostavio hehe...
a zasto ti fric ne postavis i nama forumasima te svoje preuređene i napravljene modove? bez ljutnje, samo pitam :) msm ja ih i tako necu nigdje uploadat niti ih kome davat tako da...

pa jer je to sređivao za sebe i ulozio puno truda u to...isto kak i ja svoje masseje nedam ;)

2962_401155389975663_403103845_n.png

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

gle to nije cijeli model moj i neželim nikome davat jer modovi imaju autorska prava i onda da mi neko sere poslje...a-a...nikaj s toga...to je moje i gotovo...i ubudće si pročitaj barem pola teme pa budeš videl moje razloge...i previše truda ja SAM uložim u to...zato bez ljutnje

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Skinija ja ursusa isti kakav ima fric sam crveni sam sad ide na remont hidraulika i rotirke složit ću ga kao nijednog traktora prije :) i fric desi nabavio ove gume za ursusa

Posljednje uređivanje:
K

karlo321

Guest
gle to nije cijeli model moj i neželim nikome davat jer modovi imaju autorska prava i onda da mi neko sere poslje...a-a...nikaj s toga...to je moje i gotovo...i ubudće si pročitaj barem pola teme pa budeš videl moje razloge...i previše truda ja SAM uložim u to...zato bez ljutnje

pa to sto si ulozio puno truda, vjerujem da jesi, ja da znam tako nesto radit, bas bi ga postavio da raja uziva, podjelio bi svoj trud i sa ostalima... barem recimo ovde ekipi s foruma... nebi uploadao mod, jer ga onda moze pronaci bilo tko pa onda razumijem taj tvoj "problem" s autorskim pravima... al rado bi ga podjelio sa rajom na forumu, poslao na mail ili nesto... naravno, bez ljutnje, ipak je to vas rad i vi mozete i trebate radit kako vama pase... i ja to postujem :) al radoznal sam pa volim pitat :p

E

ekky97

Guest
U nedjelju ili ponedjeljak ću dobiti FS 2013 ori điđi, pa me zanima ima li neko da igra ? :D

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
E fric znaš ti de si ti nabavio ove gume balonke za ursusa?

I kako označit tam u GE više stvari od jedanput ?

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
I ja sam nabavio igru LS 2013 ali na svakom polju mi kaze da to nije moje polje ne znam sta da radim..

jedino na malom polju kod kuce mogu raditi !!!!

Najnoviji postovi

Na vrh