• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
Pozdrav svima,ja se ne trebam predstavljati i to ostalo sto ste naveli,zato sto sam ja na ovom forumu bio kada je imao 5 stranica,a sada 115,to je za pohvalu :) Nego imam probelm sa onim "AP" traktorima koji imaju neki poseban autopilot,tamo pise da pritisnem R i da ce se autopilot upaliti,kada pritisnem R traktori ide samo desno il ako pritisnem 6 ide levo,a ako 4 opet desno,uopste nema neki svoj prav pravac,pa bih molio za pomoc da mi neko objasnio kako se rukuje sa tim autopilotima,hvala unapred :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
GOVIII PREKLINJEM TE ZA KOD OD VIP MODOVA ! AKO NISI GLEDAO NA HIREKU IMA VIDEO ! AUTOPILOT ZA TRAKTORE ! NAMJESTIŠ TRAKTORA ŠTA I KUD DA IDE I STALNO TO PONAVLJA ! DA VIDIŠ PA TE MOLIM A IMA I JOHN DEERE NEKI PA TE PREKLINJEMMMM

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
daj meni taj link gdje su vip modovi ja cu ti to rjesiti...a btw i sebi skiniti

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
GOVIII PREKLINJEM TE ZA KOD OD VIP MODOVA ! AKO NISI GLEDAO NA HIREKU IMA VIDEO ! AUTOPILOT ZA TRAKTORE ! NAMJESTIŠ TRAKTORA ŠTA I KUD DA IDE I STALNO TO PONAVLJA ! DA VIDIŠ PA TE MOLIM A IMA I JOHN DEERE NEKI PA TE PREKLINJEMMMM
Vec sam rekao da nemam kod. To trebas donirati novac i onda dobijes taj kod pa si skines te modove. Strpi se, rekao sam tom decku da mi posalje te modove. A na koji John Deere mislis, jel na ovaj sto pise coming soon.
codexnox kaže:
daj meni taj link gdje su vip modovi ja cu ti to rjesiti...a btw i sebi skiniti
A daj mi molim te objasni kak ces ti to rijesiti.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
I gdje nam je poštovani gospodin codexnox. Izgubio se negdje. Nece da nam kaze jel uspio.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
imas pm.....

evo upam 100mb modova pa cu vam dat link....

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
codexnox kaže:
http://www.opgsolin.com/download/

mods.rar desni klik i download........

ima 33
al to nisu ti vip modovi.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
nisu to vip modovi...to sam podjelio sa vama modove koje ja imam.

A ta 4vip moda,sumnjam da su vrijedni gubljenja vremena na skidanje.

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
Pozdrav svima,ja se ne trebam predstavljati i to ostalo sto ste naveli,zato sto sam ja na ovom forumu bio kada je imao 5 stranica,a sada 115,to je za pohvalu :) Nego imam probelm sa onim "AP" traktorima koji imaju neki poseban autopilot,tamo pise da pritisnem R i da ce se autopilot upaliti,kada pritisnem R traktori ide samo desno il ako pritisnem 6 ide levo,a ako 4 opet desno,uopste nema neki svoj prav pravac,pa bih molio za pomoc da mi neko objasnio kako se rukuje sa tim autopilotima,hvala unapred :)

Jel neko moze da odgovori? il svako gleda svoje dupe samo...?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
predator95 kaže:
predator95 kaže:

Jel neko moze da odgovori? il svako gleda svoje dupe samo...?

evo da bude ..... Ja ti predlažem stisni samo "h" i tako je najlakše !

Goci oćeš i meni dat one modove kooje nitko nemaa ???

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Hvala svima koji ovdje pomažu drugima jer i ja sam neke stvari uspio skužiti,samo me zanima koji kombajni podržavaje suncokret i kako u neku mapu ubaciti suncokret ili repu.
Hvala

4

4fun

Guest
za kombajn ti piše sunflower vredy tak neš taj ti je za suncokret a za ubacit suncokret u igru neznam ali kolko sam skužio ima puno toga moraš stavit u silos i gdje ćeš ga prodavat

Najnoviji postovi

Na vrh