• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
kristijan123 kaže:
ma mrdo sam ja ali tamo kada bi se trebala pojavit ikonica za kipanje napiše mi se Missing silage in l10_en.xml is not accepted here, jedino kada imam travu u orginal pottingeru ali kukuruznu silažu i travnu u nekoj drugojk prikolici neće kipat
ma uspjet ce ti, vjeruj mi, nebi ti bezveze govorio

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ahh ... sami problemi ..... ! ima li itko možda da se pohvali da je nešto čuo o ---->LS 2010<----

K

kristijan123

Guest
ja sam negdje, ne znam točno gdje vidio, da će izać na ljeto, 6 ili 7 mjesec

P

predator95

Guest
4fun kaže:
kako to misliš
staviš ga na pravac i mora ić
ili ide nekoliko metara pa stane?

Pa kada pritisnem H on mi samo svira,a kada pritisnem R ide mi samo u krug,kada pritisnem 4 ide mi u desni krug a kada pritisnem 6 ide mi u levi...(to je problem za one "AP" trakotre.) Ako neko zna nek pomogne :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
predator95 kaže:
4fun kaže:
kako to misliš

Pa kada pritisnem H on mi samo svira,a kada pritisnem R ide mi samo u krug,kada pritisnem 4 ide mi u desni krug a kada pritisnem 6 ide mi u levi...(to je problem za one "AP" trakotre.) Ako neko zna nek pomogne :)

EVO TI NAJBOLJE RIJEŠENJE ! : UZMI TRAKTORE KOJI NEMAJU TAJ POSEBAN AP ! uzmi stare one oni su bolji meni od ovih novih ! koga briga jel on more otvorit vrata ili palit rotaciju .........

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
predator95 kaže:
4fun kaže:
kako to misliš

EVO TI NAJBOLJE RIJEŠENJE ! : UZMI TRAKTORE KOJI NEMAJU TAJ POSEBAN AP ! uzmi stare one oni su bolji meni od ovih novih ! koga briga jel on more otvorit vrata ili palit rotaciju .........

Ma nego i meni su bolji,nego ja sam mislio da je taj neki poseban autopilot a ono u stvari sranje :lol: :lol: :lol:

U

ursus4514

Guest
ima li tko neku mapu da su njive jako velike i da je posijano na njima???

N

NGBaja

Guest
codexnox kaže:
Nema sanse....
Nemas shader 2,0,sto znaci da imas prestaru graficku i nemozes pokreniti igru.

Kupi graficku i igraj :)

Pa i nije mi baš tako stara, kupio sam novi laptop prije cca 3 mjeseca
Ovo su mu neke od specifikacija:
Intel core(TM)2 duo CPU 2.10 GHz
4 Gb Rama
Windows Vista
Ostalo neznam :scratch

A jel ima tko nekakav normalan link sa kojeg mogu skinuti ili 2008 ili 2009, bez ovog torrenta i komplikacija?

4

4fun

Guest
ima možda tko bi mi detaljnije mogao objasnit rad u giants editoru one koridinate i ostale sitinice

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
NGBaja kaže:
codexnox kaže:
Nema sanse....
Nemas shader 2,0,sto znaci da imas prestaru graficku i nemozes pokreniti igru.

Kupi graficku i igraj :)

Pa i nije mi baš tako stara, kupio sam novi laptop prije cca 3 mjeseca
Ovo su mu neke od specifikacija:
Intel core(TM)2 duo CPU 2.10 GHz
4 Gb Rama
Windows Vista
Ostalo neznam :scratch

A jel ima tko nekakav normalan link sa kojeg mogu skinuti ili 2008 ili 2009, bez ovog torrenta i komplikacija?
Jel nemas nekakav deskpc pa da na njemu igras?

Sumnjam da ce moci igrat igru na laptopu.Nezaboravi da imas on-board graficku i da je svaka graficka bolja od onboard.

4

4fun

Guest
kako se ubacuje onaj mod koji zbraja hektare na kombajnu ima ga NH 9030 CR mislim

N

NGBaja

Guest
codexnox kaže:
Jel nemas nekakav deskpc pa da na njemu igras?

Sumnjam da ce moci igrat igru na laptopu.Nezaboravi da imas on-board graficku i da je svaka graficka bolja od onboard.

Imam nekakvu starudiju, sumnjam da će raditi na njoj.
Nije mi jasno, radila je savršeno na starom laptopu, a ovaj novi skoro 3x jači pa ne radi :scratch

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
A cuj kao sto kazem,svaka intergrirana grafika je slabija od posebne graficke gartice.
Recimo ja imam na starom kompu radeon 9550 kupljena prije ohho ho ,i skoro da ima bolje performace nego hd3200 integrirana na a780gm-a ploci.

Kakvu imas na starom kompu grafu?

P

predator95

Guest
4fun kaže:
kako se ubacuje onaj mod koji zbraja hektare na kombajnu ima ga NH 9030 CR mislim

Ja mislim da se to ne ubacuje nego se to dobije sa kombajnom na kojem je to namesteno... :lol: :mrgreen:

4

4fun

Guest
ima ga i na kombajnu na kojem je namješteno ali ima i posebno ali nikako ga nemogu stavit u igru

Najnoviji postovi

Na vrh