• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

ls11fan

Guest
fric jel bi mogao napraviti Univerzala 550?? ja bi ti poslao slike :) :finga: i može koja slika SIP tornada? :)

V

vedo

Guest
eto i mene s novim izumom malo prerađivam traktore...:D:D

u tijeku je izrada Sip Tornado 40 35% je napravljenog:!::!::!:

VAUU..predobro :prayer: Hoće li postavljati taj mod na net da ga i mi možemo skinuti.
BTW.Skinuo sam sebi tzv "TOWBAR" za šlepanje,ubacim ga igru ali ga ne mogu zakačiti ni za jednu mašinu.Zašto??

Posljednje uređivanje od moderatora:
V

vedo

Guest
Trebao bi orginal cd-key onaj koji treba da bi se igrica pokrenula,ako neko ima molio bi ga da mi pošalje.
Unaprijed hvala

Evo ti cd key:
RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
VAUU..predobro :prayer: Hoće li postavljati taj mod na net da ga i mi možemo skinuti.
BTW.Skinuo sam sebi tzv "TOWBAR" za šlepanje,ubacim ga igru ali ga ne mogu zakačiti ni za jednu mašinu.Zašto??

moram razmislit još o stavljanju na net a ako imaš msn poslat ću ti ga:!:
na jednoj strani se kopča na traktor kojim vučeš sam se moraš dobro napeljad da bi ju zakopčil:!:i onda kad zakopčiš moraš na rikverc se napeljat do drugog traktora i stisneš 9 i onda ti zakopči drugi traktor:!:normalno štanga mora bit kod prvog kraja drugog traktora:!:

V

vedo

Guest
moram razmislit još o stavljanju na net a ako imaš msn poslat ću ti ga:!:
na jednoj strani se kopča na traktor kojim vučeš sam se moraš dobro napeljad da bi ju zakopčil:!:i onda kad zakopčiš moraš na rikverc se napeljat do drugog traktora i stisneš 9 i onda ti zakopči drugi traktor:!:normalno štanga mora bit kod prvog kraja drugog traktora:!:

Eee hvala ti puno na objašnjenju,sada radi :weedman::weedman::weedman:
a evo ti moj msn,dodaj me pa ćemo se dogovoriti :D :
velid_7@hotmail.com

Ja mislim da je to JD 8530,nije baš ko taj što ti tražiš,ali evo ti link:

http://www.ls-network.de/index.php?section=search&hash=3a46265ec649e22ce15150b738b5c25f

V

vedo

Guest
eto gotov 5245 i sip orion 80 sa nastavcima:!::!::!:

Eto dao sam ti msn,dodaj me i pošalji mi ta dva moda,ako ti nije mrsko:?:
BTW.jel ti skineš mod i preurediš ga,ili ga kompletnog napraviš u google sketchup-u:?:počinjem da se interesujem za to :D

V

vedo

Guest
Kabina za IMT 549 DV 8) Šta velite genijalci:arrow:trenutno je završeno 80 % kabine,a ko zna,možda napravim i traktor :rolleyess: Inače,ovo je moja prva kreacija u google sketchup-u

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Super ti je kabina...:D

E sad jedno pitanje...

Zna li netko od vas mapu u kojoj ima blata "da se MOŽE zapast"?

Znači ono, prolazim kroz blato i op zapnem..a ne da ima ono kao "rupa" i samo voda dodana, pa nemogu zapast...Hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Super ti je kabina...:D

E sad jedno pitanje...

Zna li netko od vas mapu u kojoj ima blata "da se MOŽE zapast"?

Znači ono, prolazim kroz blato i op zapnem..a ne da ima ono kao "rupa" i samo voda dodana, pa nemogu zapast...Hvala

nema:roll::(:( uh da tog ima bilo bi predobroo...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Gdje da nadjem na eBayu FS 2011? ja sam tražio u temi computers & netowrking..ali nisam nista nasao.Pa ako mozda moze tko od vas dati link.bio bih veoma zahvalan :D

EDIT: Ne treba...Našao sam na eBay.de , a tražio sam na .com :D

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ništa bez MAN-a

ursus 1004 i 3110

ursus 355 i olt sijačica,prikolica neka???

normalno my tehnostrojka

i itasica

neka poljska balirka,reich i my sip orion

prikolica by kamil

i sve na okupu;)

Najnoviji postovi

Na vrh