Ako deutz ide max brzinom a to je 40km/h tako piše na konedati a ima 65 ks,a tvoj isto ide 40km/h a ima 85 ks onda je logično da bi tvoj više izvukao,prepostavljam da si htio reći da idu max 30km/h pa da s tim imaju više snage.
možda ti svijetli akumulator,kad daš malo gasa onda se ugasi,svakak poslikaj
da sa desne strane ti je filter i 99% da je on u pitanju,a sada bi ti najbolje bilo da odmah i ulje u getribi zamijeniš ako ga ti nisi mijenjao.imao sam F110 i znala je nekada blicnuti ta lampica,a u mjenjač sipaj isključivo jd50.
Rekel mi je majstor kaj mi održava stojeve da nema potrebe mjenati ulje jer je dobro, da kupil sam transhidrola jd 50 samo mu trebam dodati još... (za tu lampicu sam ga zaboravio pitati ) Hvala, zamijenit ću filter pa budemo vidli.
I moj savjet je zamjeniti ulje pošto mislim da si pisal da si tek sad kupio traktor.
Staviš obavezno novi filter i novo ulje i miran si par godina.
Niti te bude više lampica zezala, a znaš da je ulje novo i odgovarajuče i mirno spavaš.
Uostalom, kad se ispusti ulje barem budeš vidio što će sve izaći iz getribe van, da možda nema kakvih opiljaka, nikad se nezna, vjerojatno nema, ali nije to nikakav posao ispustiti, ako je stvarno ulje nakon toga ko novo, može se uvjek procjediti i vratiti staro, a novo uliti koliko još fali, ako se baš nema para za sve novo ulje.