• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FiatAgri serija 90 (55,60,65,70,80,85,90,100,110,115,130,140,160,180)

Milosccc

Novi član
Tu od
26 Lis 2024
Poruka
1
Pozdrav svima na forumu, razmisljao sam o kupovini traktora duplaka nekog manjeg za svoje potrebe, pa sam imao zanimljivog fiata 70 90 za solidne pare, al mi djeluje povelik, pa me zanima kakav je po potrosnji i ovako po nekim aspektima, u odnosu na neke ostale traktore, u principu koji bi bio najbolji duplak do nekih 70ks

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,874
Kažu stari ljudi nemoj se bojati velikog traktora i debele žene.
Pošto nitko neće budem ja sa svojim skromnim iskustvom.
Ako ne patiš na dugmiće, polovinke i sve te đinđe i ako misliš da valja kupuj. Ionako ako šta i nevalja bude pokazao nakon par mjeseci kao i moj. Dijelovi nisu nešto preskupi a dosta toga mogu i bravari, tokari odraditi ako imaš koga takvog i ako bude slučajno potrebno. Šta se tiče potrošnje moj šestak 100 ks u obradi zemlje ne troši više od 4 cilindra 70 KS. Jedino u transportu vidim razliku. Tak da o potrošnji nemoj se previše zamarati.

Najnoviji postovi

Na vrh