• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FiatAgri serija 90 (55,60,65,70,80,85,90,100,110,115,130,140,160,180)

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
49
Skinuo sam rezervoar i nasao crijevo gdje pusta spojeno na neki komad kao odušak jel moguće da oni iza rezervoara imaju odušak znači jedno crijevo koje ide sa ostalim crijevima od goriva spojeno na neki plastični komad kao gljiva

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
49
Da ti nije vetil ispod sjedala zategnut probaj popustiti njega

Posljednje uređivanje od moderatora:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
5,037
Nije. Bio sam ga dirao trebao sam lagano spustiti jumbo vreću i nakon toga odpustio, pojačao protok ulja. I odjednom se hidraulika podigla i sad više ne mrda dolje.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,979
Na nh se vani na malom kotacicu podesava visina dizanja. A dubina se namjesta na onim dvijema rucicama kao i na svakom traktoru bez ehr-a.

Agri 8090

Član
Tu od
4 Sij 2023
Poruka
38
Pozdrav znalci 🙂, imam jedan problem a možda i nije dešava mi se na prvom paljenju motora ,da kad je motor hladan lampica ulja gori neki 5-7 sekundi i tek se gasi , poslje se gasi odmah po paljenju. Majstor je rekao da pumpa ne valja stavio sam sat i kad je hladno ulje ide na leru 4 bara kad je zagrijani 0.5 bara ,u radu cjeli dan frezanje. Neide ispod 3.5 bara na obrtajima. Mjenjao sam i indikator ulja. Traktor ne troši ulje nit ima dima. Dali se to još kome dešava jer vidim da mnogi kad pale hladan motor odmah je ugasi. U pitanju je Agri 80-90

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
49
Pozdrav znalci 🙂, imam jedan problem a možda i nije dešava mi se na prvom paljenju motora ,da kad je motor hladan lampica ulja gori neki 5-7 sekundi i tek se gasi , poslje se gasi odmah po paljenju. Majstor je rekao da pumpa ne valja stavio sam sat i kad je hladno ulje ide na leru 4 bara kad je zagrijani 0.5 bara ,u radu cjeli dan frezanje. Neide ispod 3.5 bara na obrtajima. Mjenjao sam i indikator ulja. Traktor ne troši ulje nit ima dima. Dali se to još kome dešava jer vidim da mnogi kad pale hladan motor odmah je ugasi. U pitanju je Agri 80-90
Tako je i kod mene na 72-94, mislim da to nije problem

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,482
Ako nije odgovarajuči filter ulja za takav položaj onda može nastati problem sa takvim simptomima koje ti imaš

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh