Meni pošto mi je "skladište" strojeva i svega 17 km od kuće, a neke šume i njive imam i po 20km u kontra stranu od kuće, najbitnija brzina trasporta... Pop**** kad se cca 1-1.5h moram vozit recimo prazan do šume....Zwer,
svarno nemam potrebu za brzinom većom od 45 km/h.
Traktor je za svoju snagu dosta mali potrošač.
Ali čujem od ljudi koji ga imaju i u transportu tjeraju preko 40 km/h da voli popiti
Moj traktror je uvezen iz Francuske u pitanju je F 100 DT da li moze ici na 40 km/h,a ako je 30 km/h.Hvala unaprijed na odgovoru.Ak ti je traktor iz Francuske, tad ti je getriba 30 km/h.
Imam majstora koji radi samo Fiat i New Holland ,ali samo kosta ulaganje.Vjerujem da se može uz zamjenu nekih zupčanika u getribi postići da ide ~40 km/h, sad je samo pitanje da li si ti spreman na takvo ulaganje koje vjerujem da košta lijepe novce i da li imaš majstora koji ti bude to napravil...
Moj ide nekih 33 km/h.
Za ulaganje mislio sam da stavit turbo i sve ostale dijelove da bude kao f 130 ili f140,a u meni je F100 DT druga seria.To je preveliko ulaganje. Bolje vozit kak ide.
Najbolje da skines kontrolnu plocu,a nju skidas tako sto odvrnes 4 sarafa do stakla zna biti tijesno,ja sam odvrtao sa imbus 5 L kljuc.A prednost je ako ti je traktor ima sofersajbu sto se otvara,a ako ne onda je tijesno.Pozdrav.
Zna li itko kako se mijenjaju žarulje na kontrolnoj ploči na F seriji?