• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Firemanpeter

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Oooooo pa ko je to nama bio veseo ovih dana...
Malo sa zakašnjenjem,,,ali od srca srećan rodjendan!
Pozdrav Joe! :supz: :weedman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eeeeee pa puno ti hvala Joe :mrgreen: . Šta češ, svaki dan smo stariji.
Ostani mi takav jer si legenda. :D

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
firemanpeter sa zakašnjenjem sritan rođendan :!: ;) :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: :gitarist:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala Tomo na čestitki. :D
Nema veze ako se kasni. Za sve stvari važi: bolje ikad nego nikad. ;)

M

ModestyBlaise

Guest
OK onda je red da se i ja prikljucim dobrim zeljama za koje kazu nikada nije kasno i uzivam u citanju postova koje mogu naci na portalu. :mrgreen:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav Petre!
Ma gle ko to nama danas slavi...??? :D
Ajd prijatelju,,,pa da lepo proslaviš svoj "18" rođendan ;) , uz dobro društvo, i nek je veselo!!!
Živ bio 100 godina...
:supz: :gitarist: :partyman: ....ehhhh taj prokleti alkohol... :lol: :lol: :lol:
Pozdrav Joe! :mrgreen:

T

Todi

Guest
Pzdrav, kolega gasilec, svako dobro povodom rođendana i još puno puno let doživio :supz: :partyman: :gitarist:

majstor

Član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
256
Firemanpeter sa zakašnjenjem sretan rođendan nadam se da si se dobro proveo i ja sam bio jučer na fešti i sad se vratio pa nisam pratio forum uglavnom sve najbolje.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
He he, da bi barem bilo tako da se slavi 18 godina ali nije jer je dodanih još 20 :lol: .
A nema veze ako se malo kasni sa čestitkom važno je da je iskreno ;) !
Hvala vam prijatelji forumaši na čestitkama i dobrim željama :D koje ste napisali na mail, pa u temi "o nama" i u "sretan rođendan forumaši", preko PP-a, GSM-a, SMS-a, facebook-a, MSN-a, znači na puno načina.
Još jednom hvala svima!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Ola Peter!
Pa već si skupil 38?

Ma nek ti je sretan rođendan i dal ti Bog zdravlja (i sineka da ima tko naslijediti TV-ja) ;) !

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Da da, skupil sam več 38, godine idu!
Hvala na čestitki i istina, najviše je važno da bude zdravlja. A tko če da nasledi Tomeka :scratch , bog zna. Ako preživi mene bit če dobro.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
firemanpeter kaže:
Da da, skupil sam več 38, godine idu!
Hvala na čestitki i istina, najviše je važno da bude zdravlja. A tko če da nasledi Tomeka :scratch , bog zna. Ako preživi mene bit če dobro.

kako ga ti servisiraš i ubaciš svako malo novo izboljšanje na njega nadživjeti će i tvoje unuke :finga: :finga:

G

GROF

Guest
... prijatelju!; firemanpeter!., SRETAN rodjendan!!!., živ i zdrav bil!., dugo godin poživl!!!.,
svaka dobra tvojoj predivnoj, mladoj obitelji!... Bog!., čitamo se ...

p.s., ... ma neka traktora TOMU nasledi dobar ZET!., neka se "on" zabavlja tamo kadi je tata i "deda" Petar stal!.-

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala ti prijatelju Grof za sve čestitke koje sam primijo od tebe, bilo jih je čak više. Najviše si me ti iznenadijo kad si me zval na GSM :D , isto tako i Zbalija sa svojim SMS :D .
Ko če Tomu da nasledi :scratch ? To če bit još jedno iznenađenje :lol:

A

Attila

Guest
KAKO TI SUPER IZGLEDA TOMIĆ!!!!!!!! Ma skidam kapu! :D
Ja bih još jedino dodao tablu za spora vozila na onu srednju šipku pozadi od rama, i na vrh jednu manju HELLA rotacionu lampu (patim od bezbednosti u saobraćaju, to mi je manija! :lol: )

Ali BAŠ si super sredio traktor! Nemam reči!!!
No... Imam jedno pitanje... Kako si mogao smetnut s uma pp aparat od 2 kile da staviš na njega? A vatrogasac si! :lol: :D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Hvala na pohvalama.
Več se bojim da bi i kod nas dobili neki zakon o tim trokutima- table za spora vozila :roll: . Več vi sa velikim traktorima imate probleme gde ga stavit a kamo da ga ja izmontiram? Sebi na leđa?
Više bi se složijo sa tim da se mora imat rotacionu lampu, naravno žutu :lol: :lol: Izgleda da i ja patim od nekih bolesti :lol: A več sam lampu nabavil ali nisam još napravio nosač. :scratch Kad ču to? :scratch Več imam ideju gde i kako ali treba još volje. Inače kod nas je obavezna rotacijona samo ako imaš priključak šiti od traktora.

A kako da nemam pp aparata na traktoru? :scratch Nema tu kod nas skoro niko, nije obavezno imat. No, nemislim da nije pametno imat. Na Tomi je jako malo prostora za montažu pa... Inače nebi bilo loše da ga imam.
Ma da se ne izgovaram više. Znaš kako je, konj od kovača uvijek je bez potkove. :oops:

PS
A čitao sam, na forumu, ono što kažeš "patim od bezbednosti". Vidijo sam da imaš sve: pp aparat, ambulantnu kutiju (prva pomoč), trokut, tablu za spora vozila...A šta češ, zakon je zakon.

A

Attila

Guest
Ma joook, uvek se može naći mesta za trokute - vidiš kako sam i ja elegantno rešio problem. Mogu ga lako i stavit i skinut. :D
A na tvom tomiću ona zadnja šipka je dušu dala da se na nju namontiraš ovo limeno jedro! :lol:
E! I još bi mogal namontirat i vatrogasnu sirenu! Čisto ako ti počne nedostajat zvuk dok si na godišnjem odmoru! :lol:

B

BAGERISTA

Guest
Evo da i ja dodam koju pohvalu,,,svaka čast na tomi,,,mila majka za vidit ga je kako izgleda,,,za mene je svaki posao napravljen kako treba,,ali kako si ti napravija svojeg tomu,,,svaka čast :prayer:
Ovako nešto,,može čovijek napravit samo ako je stvarno zaljubljen u stroj,,,ili kako se kod mene kaže u bolesno zaljubljen....

poz....

Na vrh