• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Firemanpeter

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Attila kaže:
E! I još bi mogal namontirat i vatrogasnu sirenu! Čisto ako ti počne nedostajat zvuk dok si na godišnjem odmoru! :lol:

Ona mi ne nedostaje uopšte. Fino je ako mogu odmorim uši pa da je neko vrijeme ne čujem. ;)

Bagerista
Hvala na pohvali. Pa trebal se posao obavit dobro i da, to sam malo napravijo tak za dušu. :p

A

Attila

Guest
Ta nisu valda ljudi u Sloveniji toliki piromani da je moraš svaki dan slušat? :lol: :lol: :lol:
Šalim se, razumem te u potpunosti. :mrgreen:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Znam da se šališ ;)
Ali da malo objasnim, nismo vatrogasci samo za požare. Mi rješavamo bilo šta da se desi, neču ti nabrojavat jer onda neču moči stati :lol: pa nikad kraja. Zovu nas ama za baš bilo šta pa da pomognemo.
Eto šta se desilo danas, kao za primer:

http://www.delo.si/clanek/117702

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Pozdrav fireman
Tvoj TV kako jucer da je izlegol iz tvornica,svaka ti cast na ureduvanje, i ja bi nekad dvocilindras.

A

Attila

Guest
Baš sam juče gledao na TV-u kako je eksplodirao kamion za prevoz plina baš u trenutku kada su vatrogasci krenuli da ga ugase... Strašno! :(

A jel vas zovu da skidate cica-mace sa drveća ili toga ima samo u risankama? :D

E, da! Večito zaboravim da spomenem: imam ja rodbine u Ljubljani. Jesi li ti tu negde blizu Ljubljane? :)
Možda ti banem jednog dana na pivo... :lol: :lol: :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Attila kaže:
Baš sam juče gledao na TV-u kako je eksplodirao kamion za prevoz plina baš u trenutku kada su vatrogasci krenuli da ga ugase... Strašno! :(

A jel vas zovu da skidate cica-mace sa drveća ili toga ima samo u risankama? :D

E, da! Večito zaboravim da spomenem: imam ja rodbine u Ljubljani. Jesi li ti tu negde blizu Ljubljane? :)
Možda ti banem jednog dana na pivo... :lol: :lol: :lol:

Zajebancija ti je ovo sa plinom :scratch , nema šale.
A ima i skidanja cica mica :lol: treba i životinjama pomoči. :D Ali nije to puno puta, imao sam nekoliko primjerka takve pomoči. Inače se to desi onim mačkama koje žive u stanovima pa onda ne umeju dobro svoj posao napolju. Desi se i nekima još jako malima cica micama.

Nisam tako blizu Ljublane a ne mogu reči da sam daleko pošto je SLO u stvari mala država. A možemo banut na pivo ako bude slučajno prilika. Inače Jesenice, gde ja živim, su sasvim na sjevero- zapadu države.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
danotnt kaže:
Pozdrav fireman
Tvoj TV kako jucer da je izlegol iz tvornica,svaka ti cast na ureduvanje, i ja bi nekad dvocilindras.

Hvala Danotnt, za pohvalu. Dobit češ ti dvocilindraša ako budeš imao taj cilj i dosta veliku želju. Ako je želja onda čovek to postigne jer se potrudi a nije to ni nešto tako velika stvar da se nebi moglo. ;)

A

Attila

Guest
O, pa Slovenija je otprilike veličine Vojvodine, lako ću te ja naći! :D

A

Attila

Guest
Oh, pa put do tebe je jednostavan kao šamar! Samo skrenem desno kod Pečenjare "Karamarković", pa levo kod dragstora "Vitorog", pa pičim pravo dok ne naiđem na raskrnicu pre obilaznice, tu opet levo, pa izađem na magistralni put te samo pravo dok ti ne uletim u dvorište! :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eto nekoliko slika od naše vatrogasne postojbe u kojoj sam zapošljen. Odlučijo sam da vam malo predstavim a pogotovo zbog forumaša Aco 93 koji se potrudijo i na moju želju pokazal nekoliko slika njega kao vatrogasca. Ovaj put mu koristim priliku da mu uzvratim.

gasilci-foto_10744305_17391300_18428246.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_18428242.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_18428241.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_18428240.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_18428239.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_17894468.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_17894464.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_17894462.jpg

gasilci-foto_10744305_17391300_17843740.jpg

B

BAGERISTA

Guest
E nebi poša gori na te škale,:eek::eek:,,ma da mi daš nezna ni ja ča...............:shock::shock:

Svaka čast za slike petre.............:supz::supz::prayer::prayer:

Koje je max,,,,dizanje škala??????????

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Bagerista, ljestva te može podignut na 42m visine i zasad je to najduža ljestva u SLO. Ima u Ljubljani 55m ali nije ljestva nego platforma Bronto koja radi slično- na principu dizala.

B

BAGERISTA

Guest
I ovo mi je čuda,,,,,,,,drage volje,,mora da je lipi pogled z gora,,,ali za me preveč.............

Ali visina je ogromna koja diže..:supz:

Ovo si ti petre na 6-oj slici,,,jeli to novo vozilo,.,,,vidim nema tabele,,iza,,...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Da ljepi je pogled iz te visine, to se može vidjeti iz one slike grada.
Nije malo tih 42m, pogotovo ako zatreba da bi se išlo pješice po ljestvi :lol:.

B

BAGERISTA

Guest
Vijerujen,,,,do gore,,ima da jaja odpadnu,i to više puta..:rolfer::rolfer:
Reci mi jesu bile na toj visini,,mislim je ste he di upotrebljavali:scratch

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Peter.., slike su super , stvarno odlično , sve pravi strojevi :supz:
Pozdrav tebi i tvojim gasilcima ( nadam se da sam dobro napisao ) , i daj bože da imate što manje posla

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ovo si ti petre na 6-oj slici,,,jeli to novo vozilo,.,,,vidim nema tabele,,iza,,...

Da to sam ja. Vozilo je bilo novo, nabavljeno u prošloj godini. Slika je iz servisa gde montiraju dizalo. Tad je vozilo još bilo u izgradnji pa zato nema još tablica. A na servis je išao jer je trebalo još neke sitnice doterat. Znaš kakav sam ja, Grof mi kaže pedantan.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Peter.., slike su super , stvarno odlično , sve pravi strojevi :supz:
Pozdrav tebi i tvojim gasilcima ( nadam se da sam dobro napisao ) , i daj bože da imate što manje posla

Hvala Žuti za pozdrave i pohvale. Strojevi su dobri i nek bude tako što kažeš, što manje posla i biče za sve bolje.
Dobro si napisal ;).

Na vrh