., ej!, ej!., ja idem spat a TI prijatelju Petre nemilice keljiš slikice svoji gasilcev i opreme.-
., ma ča se ovde more dodat ili napisat., sve za pet!., jedino va visina za ubit., ko ča kažedu i naši ostali forumaši., kažem - pišem i JA., neznam kako bi se spenjal gori., a još veća frka sać doli!!!., imam osjećaj da bi mi se noga mrdala ko grana u brzoj vodi...
., već sam pisal i jopet ću!., poznato je od davnina da ste VI Slovenci nadasve pedantna, uredna, odgovorna i čista nacija!., tako DA ve tvoje slikice ko i ostale samo to potvrdjujedu!!!., baš TI prijatelju fala na vako lipim slikicami i pismu iz tvoga kraja - posla!., ja o mome poslu nesmim niš napisat, a kamoli poslikat?!!!..., jedino kada prejdem delat u cirkus, kako me neki moji bivši prijatelji upucujedu i smatradu cirkusantom!., e onda ću moć sve lipo i otvoreno slikat, pisat, divanit, ...!, hehehe ...
., prijatelju moj Petre!., svaka TI čast i fala!., skidam kapu., onu PRAVU, onu LIČKU!!!
., sretno TI!., čim manje posla toga i takovoga opasnoga, želim tebi i tvojim gasilcima., čuvajte se i neka VAS sam dragi BOG! čuva.-
., aj Bog!., čitamo se ...