jurek
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Srp 2013
- Poruka
- 669
Re: Fordson dexta special 1964.g
Črnec blizu vž. Baž si kontam kak napraviti donju poteznicu. Traktor ti ima oko 35ks 26kw. Veliš, more delati? Ja sam ga kupil prvenstveno za vleči drva iz šume al je sve po ravnici pa nemam brige. kak ti po zimi pali. Na mojem fali grijač. Znaš možda da li paše od MF ili nečega drugoga?
Taj traktor nema puno konja, mislim da 38 ks al je puno jači u brijegu od ovih imt-a i k tome malo teži , ima drugačiji prijenos pa je zbog toga u brijegu jači al dosta sporiji.
Može on potegnuti koliko ti deneš na njega al treba paziti u brijegu ja sa svojim vozim v dosta veliki brijeg i do 4 metara drva al bilo bi ti dobro da si prihvat za prikolicu spustiš niže ako nemas tako napravljeno da te ne diže u brijegu, traktor je zahvalan i nikad nekih većih problema s njim.
P.S. Od kud si?
Črnec blizu vž. Baž si kontam kak napraviti donju poteznicu. Traktor ti ima oko 35ks 26kw. Veliš, more delati? Ja sam ga kupil prvenstveno za vleči drva iz šume al je sve po ravnici pa nemam brige. kak ti po zimi pali. Na mojem fali grijač. Znaš možda da li paše od MF ili nečega drugoga?
Posljednje uređivanje: