ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
ma dati ja sad nenabrajam svime po malo .
Momci , stroj je ok ali promjenite temu ,:| Tomeku treba jš puno željeza da naraste do te velićine :roll::gitarist:
ma dati ja sad nenabrajam svime po malo .
Evo opet jaasli niko nezna prebacit video na forum sa jutuba na necu da znam kuzie ne
asli niko nezna prebacit video na forum sa jutuba na necu da znam kuzie ne
Momci , stroj je ok ali promjenite temu ,:| Tomeku treba jš puno željeza da naraste do te velićine :roll::gitarist:
de nemoj zezat, tak mali:shock:
ili je to colov metar
ne govori u moje ime :mrgreen:E svaka čast :supz: jesi nas sredio sa colmetrom ko na prvi april :| , nek si mislimo kak je tak mali
Na tom tvojem videu izgleda mi da je mokro samo na površini. Brazda se dobro raspada.dobro si rekao arno necu vise o ovom traktorcicu
stefan puno hvala .
Ne ne Arno nije bilo namjerno iako nisam ni ja skužio dok se nije digla galama da je to colov metar ali ako budeš imao prilike usporedi taj alternator sa npr. od Renault 4 ili pa ćeš vidjet da je stvarno mali. Ta slika je skinuta s neta, ali ako kome treba saljem sliku u Centrimetrima. Aj Pozz!
Pozdrav svima
evo malo smo radili ja i komšija sa tomakom video tomo vinkovic 731 mokro oranje . neka od forumaša nak pribaci na forum da svi zajedno pogledamo . poz
lijepi pozdrav,
bio sam odsutan neko vrijeme, pa da podijelim s vama slikicu
kako dva tomeka sreduju travu
LP
Pozdrav svima :arrow:
Tomo se čini dosta očuvan, lijepo izgleda . Ovakvog Tomu s prednjom kosom se jako rijetko viđa :mrgreen:.
Evo opet ja
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=fdaBK-KxROM[/YT]
kad je više ulja onda brže diže?nekako se hidraulici bas neda gore:supz:....trebalo bi koji puta i ulja doliti i malo pregledati ostalo:axe:
kad je više ulja onda brže diže?
koliko kosta pumpa?poz mai nije tako kod njega i kada ima previse i manjka ulja isto se desava prije par mjeseci smo mu mjanjali pumpu stavili novu ali dokazano je na video to da je lose dizanje poz
koliko kosta pumpa?