• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
bimormkkgrhqyokjgezkz8l.jpg

de nemoj zezat, tak mali:shock:
ili je to colov metar:mad:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
:lol: I ja ga nisam palio nikad na špagu, dok se nisam obrnuo niz neku strminu na bok... Kad smo ga uspjeli postavit na kola, nije više palio na ključ.... E, i upalio je na konop...

A ovakav alternator od Suzuku Swift-a sam več vidjeo ugraden na TV-418. Tamo ima dovoljno prostora ispod haube na ljevi strani motora... Inače divota od alternatora. Sav se sakrije unutra...

Da li mislimo na 822 ili nešto drugo :?: :finga:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
bimormkkgrhqyokjgezkz8l.jpg

de nemoj zezat, tak mali:shock:
ili je to colov metar:mad:

I meni je to ovako sa ove slike čudno:roll: a nije mi ništa ni jasnije kada usporedim sa nekim djelovima na tomi , istina stane ali promjer slike cca 4 cm ??? mislim da je neka optićka varka u slikanju :cry:

A

AlfaZD

Guest
Kaj je onda to između žutih crtica 2 cm?

Onda je i širina trake metra 2 cm

1 col (inch) iznosi 25,40 mm
na podjeli mjerila (neću reći metra) prikazanog na slici se jasno vidi podjela na polovine, četvrtine, osmine i šesnaestine. kako i ide za inch.

Samir_732

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
240
Pozdrav svima

evo malo smo radili ja i komšija sa tomakom video tomo vinkovic 731 mokro oranje . neka od forumaša nak pribaci na forum da svi zajedno pogledamo . poz :D

Prilozi

• tomo vinkovici.jpg
    tomo vinkovici.jpg
    18.1 KB · Pregleda: 227
  • moj plug sa starom farbom.jpg
    moj plug sa starom farbom.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 214

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
dragi prijatelji vidim oranje je svugdje u punom jeku ja dans iso orati ledinu al nema šanse kod mene pre suho idem nekih 2m i onda baca plug van mislim da cu to ostaviti za malo jači traktor :D

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Pozdrav svima

evo malo smo radili ja i komšija sa tomakom video tomo vinkovic 731 mokro oranje . neka od forumaša nak pribaci na forum da svi zajedno pogledamo . poz :D

Ajde poslikaj malo od kolege Tomicu,
vidim da ima hidruličan volan seriski ugrađen...

Samir_732

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
240
dragi prijatelji vidim oranje je svugdje u punom jeku ja dans iso orati ledinu al nema šanse kod mene pre suho idem nekih 2m i onda baca plug van mislim da cu to ostaviti za malo jači traktor :D

ma nema brige ako nemoze tomo onda moze ovaj na slici ja i claas.:roll:

Prilozi

• P1010401.jpg
    P1010401.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 137

Samir_732

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
240
hehe za toga nema sumnje :supz: koliko zemlje obrađujes

ako mi vjerujes neznam tacno ali toga ima puno ali za ovu silu je maćiji kasalja i ovo sto svake godine radi ali ima i pomoc tu je i njebov burazer

Prilozi

• P1010404.jpg
    P1010404.jpg
    73 KB · Pregleda: 106

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
ako mi vjerujes neznam tacno ali toga ima puno ali za ovu silu je maćiji kasalja i ovo sto svake godine radi ali ima i pomoc tu je i njebov burazer
jaoooo ljepa stroja al to bogami i košta hheheh dali samo se bavis ratarstvom ??

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh