., odgovor, daje se.-
Ljudi treba mi mala pomoć!
Da li netko zna koliko košta nova prikolica za tomu serije 7, pretpostavljam u tvornici Prima, gledao sam na naetu, ali ne mogu naći i kolika je nosivost?
Druga stvar, kad orem ili frezam njivu, neće mi svaki puta hidraulika podići, pa sam nadolio ulja u sistem, pošto ga je falilo i mislio da je problem riješen, međutim opet se ponavlja kad orem da neće podići plug. Može mi netko reći u čemu je stvar? Hvala!
., prikolica u tvornici traktora PRIMA košta oko =15.000,00 kn.-
., /sa pdv-eom/., nosivosti tonu i pol, /1,5t/., u proizvodnji je oko 30 godin.-
., ako hidraulika slabo podiže priključna orudja ima jako puno razloga zbog čeka je tome tako?., ali, ja ću probat navest neke od mogući problema, to je; mala količina hidrauličnoga ulja, ulje staro ili pomješano sa vodom ili sa prljavštinom, previše ulja, utočeno krivo ulje; ili pregusto ili prerijetko, pumpa hidraulike vuče negdi zrak pa gubi podiznu moć - slini, pumpa pregrijana - pokvarena - potrošena., treba reparatura pumpe ili zamjeniti pumpu hidraulike, celinder hidraulike pušća ulje zbog potrošenih gumica - dihtunga pa usljed zagrijavanja ulja nema snage podić teret-priključak, razvodnik - ručica hidraulike potrošena pa propušća ulje - silu podizanja, ...
., jedna mala NAPOMENA!, zaboravil sam napisat., neznam o kojem modelu traktora tome je reč?., i dodajem još., ako ima pumpa hidraulike pogon - prijenos preko remena., treba remen dotegnuti ili ga zamjeniti sa novim!, novi orginal košta oko; =40,00 kn.- ...
., to je uglavnom to., lip pozdrav Bog!, čitamo - pišemo se ...