Pozdrav forumasi
imam jedno pitanje dali neko zna koliki je protok hidraulicne pumpe u tome 420.
pozdrav
Pozdrav forumaši.
E ovako, imama Tomu Vinkovića 826, 1991 godište. Traktor je kod mene oko 2. godine. Prije mjesec dana pojavio mi se luft na zglobu i nakon rastavljanja istog, pronašao sam nekakvu podlošku koja liči na košuljicu od ležaja. Pitam Vas pošto se dobro nerazumijem u ovo, da li u zglob ide ležaj i kakav, a ako ne ide šta ovo može biti, tj. da li se piksne postavljaju bez ovoga o čemu pišem.
danas sam vuka neko auto sa tomon,i kada san iša prema doma samo je nešto puklo u njemu...poslje toga kada ga ubacin u brzinu neće da pođe...i nakon nekog veremen opet pođe ali vidim da nešto nije u redu jer ga ubacimu rikverc a on ide naprid ppa jel neko zna šta bi to moglo bit...
----------------------------------------------------------------------------------------
., lip pozdrav svima., poseban pozdrav mome dragom kumu Hrvoje-35! ...
., pa znam da si totalno spaljen., ALI., heheheee, uvik ima onaj ali?., niš me nemore kod tebe začudit pa ni vo "lipo" štivo., heheheee., pa neznam ča napisat., ako vo pročita tvoja kuma?, biće svakakove pelde, tvoju NOVU ženicu neću dirat - spominjat.- ...
., evo, odma TE lipo molim da ovde ljudine ne zamaraš sa glupostima., jer sam TI sve lipo objasnil., e DA, ne laži u svezi kupovine traktorića tome!., moja preporuka TEBI!, bila je i ostala YANMAR!., ali?., ki TI je kriv kad se TI stalno navlačiš name!??? ... :rolfer: ... ., paše TI zelena boja, ma kakova ONA bila?, mislim NE, tamnija ili svitlija? ...
., sretno TI sa NOVIM strojem., čitamo - pišemo - čujemo - vidimo se ...
., aj Bog! ...
., p.s., ej!, daj metni još ku konkretnu sličicu svoga traktorića, ALI odma vidljivu!., a ne vako da moram zblokirat sav kompijuter dok mi otvori ovo tvoje keljenje??? ...
Pozdrav svima. Evo i mene kod Vas na forum i nadam se da ćemo se ugodno družiti bolje nego se ja družim sa Grofom :madmana: Na nagovor Grofa :madmana::madmana::madmana: kupio sam tomu vinkovića 420. :madmana: Neznam tko je više lud on što me nagovorio ili ja što sam ga poslušao :rolleyess: Evo ja priznajem da sam ja veča budala jer šta možeš očekivati od čovjeka koji vadi krumpire u Lici? Možeš očekivati jedino krumpire i takav ja jedan krumpir sada imam u svojem dvorištu. Pošto sam ga odmah na početku na svojem prvom postu izvrijeđao ali nisam lagao nimalo sada ajmo ozbiljno.
Dakle kupio sam tomu vinkovića 420 iz 1984, sa servo volanom, frezom, utezima, jednobraznim plugom, transportnom košarom. Pored navedenog u dodatnoj opremi moj tomo ima luft na volanu, napuhnut akumulator, svinut roll bar noževe na frezi već pri kraju :madmana:
S obzirom da volim šarafiti, danas sam se uhvatio posla da malo sredim svojega tomu na što me Grof popljuvao preko telefona jer radim nedjeljom, a po njegovom svjetonadzoru rad nedjeljom je grijeh. Ali nije grijeh da se Grof upucava meni riječima: "Nema ljubavi do muške i da bi svoju ženu jedino samnom prevario" Koma, kud ja na njega naletim :madmana:
Sada pitanje svima vama ostalima koji ste normalniji od mene i mojeg kuma Grofa gdje ima kupiti kugla volana ili možda vi to drugačije zovete? Slika u prilogu: http://imageshack.us/photo/my-images/40/slika2le.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/577/slika1og.jpg/
Drugo pitanje kao što vidite na slici ja sam dvotonskom dizalicom pukušao malo popraviti/izravnati roll bar ali slabo mi je išlo. Nešto se ispravilo ali mislim da bez grijanja npr sa autogenim bocama (acetilen-kisik) mislim da neće biti pomoći mada i onda sumljam u uspijeh jer ću se natući cjevčine čekiem kao da mi je bivša punica.
http://imageshack.us/photo/my-images/560/slika3i.jpg/
Eto moja nova ekipo pomagaj jadan ja sam sasobom a potovo sa Grofom
Nadam se da ste se barem malo nasmijali.
Ugodnu nedjelju Vam želim
Pozdrav Hrvoje,
Da si blizu Imotskog možda bi ti vridila informacija da imaju kugle za kupit, ali ovako, neznam. Ima toga za kupit, a za cijenu nisam siguran, prošle godine sam kupova kugle ali zaboravio sam cijenu.
Hmmmm, ajd to što me drugi ne kuže jer sam nov na forumu to mogu razumjeti ali ti Grofe, nakon 20 godina prijateljstva ti kažeš da volim biti u centru pažnje hmmmmmmmm. Al ok, ako ti tako kažeš Grofe onda neka tako i bude. Ajmo sada dalje na bitnije stvari.
Još jednom pozdrav svima
p.s. a ti Grofe pazi šta pišeš o meni :axe:
., ja uvik pazim., heheheee, pogotovo kada su moje ljudine "zlatne mladeži" u pitanju! ... rayer: ...
., ča TI misliš kume moj! DA nisi dobar?, a DA bi ja bil sa tobom dobar sve ve silne godine!., pa TI si zakon, TI si legenda! ...
., p.s., ej., kada još delaš sa naljepnicama., TREBA MI onda ona okrugla naljepnica graničnika - ograničenja brzina ča se ljepi na male traktoriće 20 km!???., si razumil., napravi nekoliko komadi i šalji! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...