• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
e da mi je jedan ovakav reduktor...odmah bi se išlo u proizvodnju:cry:

Posljednje uređivanje:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
da,to sam i ja mislio ali i to je teško nabaviti...jedino cijelu frezu....čini mi se da imamo istu ideju što napraviti s tim:eek:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
da,to sam i ja mislio ali i to je teško nabaviti...jedino cijelu frezu....čini mi se da imamo istu ideju što napraviti s tim:eek:
A uz kombinaciju sa ovim ispod možeš ga rotirati kako hoćeš.:evil: I ne treba kardan od freze.
Ja platio 60€ (Pogonsku remenicu)
19908508.jpg

Posljednje uređivanje:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
A šta možeš s time napravit?? malčera?...za sta se to prije koristilo?
Ako hoćeš da ti traktor nešto pogoni staviš remenje i piči.:axe:
A ako zažmuriš vidiš je na X mijesta.:idea:

nilede

Član
Tu od
11 Svi 2012
Poruka
34
A išlo se u kupovinu.
19908043.jpg
[/QUOTE]

daj mi reci od čega je taj komad, kakav je to bio priključak, več sam to negdje vidio ali nisam znao čemu je služio a sad mi je sinula idea kad sam ga vidio i koliko si dao para

vtrbovi3

Član
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
88
Novo odijelo, lijepa kabina.:p
19898554.jpg

Kao prvo pozdrav dragi forumaši,evo javljam se nakon dugo vremena,da se nadovežem na ovu temu sa ljetnim kabinama naj bolja(po meni)je ona plastična na onome 730 koji smo imali priliku vidjeti na sliki prije par dana koju je objavio ssucur,jer je dosta duga da pokrije volan(u kojem neželimo vode ili nedaj Bože leda)a i pokriva sat,kontakt bravicu,starter što je jako bitno.e da ima je za kupiti,prije par tjedana sam na njuškalu našao oglas od neke firme da ih proizvodi BAŠ takve kakva je naslici.Nešto slično nalazi se na njuškalu pod brojem oglasa:--2645074--Ljep pozdrav.:supz:ŽIVI I ZDRAVI BILI I TOME VOZILI

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
o..?? sta mislite bi ovako moglo funkcionirat i na mojim drvima?
Može i ovo.8)

Može,ali je jako tesko za doma napravit i opasno je za traktor...

Dobro je za tanka drva,a takva su kod tebe većinom, predpostavljam, ali je sporo.

Ma i nisu bas tanka kod mene,samo su kratka pa mu je manje opterečenj mislim da ce radit to...neznam defitivno cu pokusat nes tako napravit nije tesko jednostavno je složit 2 sata posla uz uvjet da imam sav potreban materijal...a brzina meni nije bitna za 20 kubika drva koliko ja potrošim...da cijelo ljeto cijepan bolje je nego na ruke :D

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Može,ali je jako tesko za doma napravit i opasno je za traktor...
:rolleyess:
18954726.jpg

Nebi se ja s time igro...to je direktno na kardan zamisli da ti drvo zavrti ili da se drvo zaglavi pa sve u trktoru podrobi...a sve mora bit centrirano...nekako mi se vise sviđa ova opcija preko hidraulike manje opasna i za traktor i za mene... barem moje misljenje,a da ovo je ta trupce kako da ja male cjepanice od 33 cjepam s time?

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
bježi što dalje od toga...to je više za metrice...daj si rađe ovakav kalač napraviti ko moj tetak...20 tona pritisak,pupmica na kardanu,cilindar od bagera,šlaufe u ZG mores nabaviti po mijeri...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Ma to je komplicirano za napravit,mislim meni je to komplicirano puno je jednostavnija ona izvedba sa videa...a da je ovo bolje je bolje je ali meni nije potreba za takvim...taj bi cjepo 20 kubika drva godisnje...kuzis ?

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Ma to je komplicirano za napravit,mislim meni je to komplicirano puno je jednostavnija ona izvedba sa videa...a da je ovo bolje je bolje je ali meni nije potreba za takvim...taj bi cjepo 20 kubika drva godisnje...kuzis ?

drzi se ti hidraulike ne diraj spicu jer je dosta opasna za tebe a ne za traktor

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh