• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Naravno kod kose koju jos nisam probao ,nisam jos skopcao ovaj dio sto mi je na betonu kako dodje, al eto ko pita ne skita ;)

Ovaj dio ti se meće pod klin na kosi na koji dolazi topling poluga
U profil leži na topling polugi
Lanac se prebacuje srednjim djelom preko nazubljenog djela , a time regulišeš visinu kose
i pazi ima i jedna zakačka na kosi koju u radu treba otkačiti da bi kosa normalno funkcionirala kod dizanja i spuštanja :p

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
ooooooo kolega ARNO lijep pozdrav:drinkers:pa nešto te baš i nema na forumu.........nije valjda da imaš toliko posla pa nestigneš:supz:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ooooooo kolega ARNO lijep pozdrav:drinkers:pa nešto te baš i nema na forumu.........nije valjda da imaš toliko posla pa nestigneš:supz:

Hvala na pozdravu , svašta se radi , a volje za pisanje malo , osim kada nešto stvarno mogu pomoći onda se malo ukljućim , ovakvu kosu sam i sam imao , a znam i koliko sam se sa njom borio pa mi je žao ne pomoći kolegi koji tek kreće u PROBNU VOŽNJU , istina kosa ljepo radi na normalnim terenima i kada je sve prištelano ,,, najveća mana joj je malo podizanje PETE u okretanjima :( ali i to se savlada :rolleyess:

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
e naučit će.....muka čovjeka natjera na svašta....i ja sam danas imao malo muke :prayer:šogor je kupio tomeka PE18 pa sam ga morao malo podučavat al sam i sam malo morao naučit nešto novo jer ipak je moj 522 nešto drugačiji:scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
e naučit će.....muka čovjeka natjera na svašta....i ja sam danas imao malo muke :prayer:šogor je kupio tomeka PE18 pa sam ga morao malo podučavat al sam i sam malo morao naučit nešto novo jer ipak je moj 522 nešto drugačiji:scratch

Što se kupilo , u kakvom stanju , priključci ,,, pinka ???:| sličice ?????

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
aaaaaaa to ma uzeo je pe18 1971 godina.........motor je dobar a i mjenjač samo mu je hauba od serije 400 ili 500 a onaj štitnik od prekretanja je od serije 700 al sve u svemu ok...a pinka niš...dao je nekih 13 ili 14 ovaca za tomija i frezu koja je u dobrom stanju..e sad slikica nemam jer je danas tek stigao al ja nagovaram šogora da se prijavi na ovaj naš forum pa da sam stavi slikice:supz:pozzzzzzz

N

Nito

Guest
Arno hvala lijepa na odgovoru, probat cemo nesto ovih dana,nije mi dosao kardan,pa trebam nabaviti i to, dolazi nekakav standardni,ili odredjene duzine?

Inace probao sam sa plugovima u ledinu, orao sa dvije brazde , tvrdo je,moze tomo,ali ne znam dobro ustelovati plugove,pogotovo prednji,oni mi zaranja ,duboko, a kada stimam topling polugom,kao da je premala,odvije mi se sva,pa cu morati nabaviti vecu,al tomo ima snage,a vidjet cemo,ako nista preokrenem zadnji plug i da sluzi kao uteg :))

LP

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
na zahtjev nasega forumaša GROFA stavljamo slicice maloga diva TV 420[/QUOTE]

E prijatelju poznavajući GROFA mislim da si pogriješio u pravopisu , umjesto ZAHTJEV sigurno bi trebala stajati neka druga rijeć ,,,, kao npr. MOLBA , ili nešto slićno ,,, ok pravopis :D
ujedno i pozdrav GROFU , iako mi je sumljičavo ono njegovo DOVIĐENJA :(

a traktorčić sa ovim izboljšanjima bi se trebao zvati SPECIJAL ,, pojačana stabilnost , kočenje a vjerojatno i snaga ,,, lijepo odrađeno ,, :prayer::prayer::prayer:

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
na zahtjev nasega forumaša GROFA stavljamo slicice maloga diva TV 420

E prijatelju poznavajući GROFA mislim da si pogriješio u pravopisu , umjesto ZAHTJEV sigurno bi trebala stajati neka druga rijeć ,,,, kao npr. MOLBA , ili nešto slićno ,,, ok pravopis :D
ujedno i pozdrav GROFU , iako mi je sumljičavo ono njegovo DOVIĐENJA :(

a traktorčić sa ovim izboljšanjima bi se trebao zvati SPECIJAL ,, pojačana stabilnost , kočenje a vjerojatno i snaga ,,, lijepo odrađeno ,, :prayer::prayer::prayer: [/QUOTE]

kaj doviđenja kaj bilo nisam bas u toku

zaha

Član
Tu od
22 Velj 2012
Poruka
88
Ovaj tomica nije da je dobar ovo je nesto posebno, odlicno, po slikama se vidi da je tu ulozeno dosta vremena i novca i truda i ljubavi i zivaca....tomo je za sve pohvale:prayer::prayer::prayer::prayer::prayer:. BRANE30,GROF HVALA NA LIJEPIM SLIKAMA

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Brane 30
Eto ti prerade- izboljšanja :D volana, kočnica. Izgleda super.
Samo bi trebalo malo bolje poslikat, da se bolje vidi šta i kako je napravljeno ono oko kočnica. Kako koči? A tu je i lim za noge napravljen, pa duplaki- kotači, kosilica...

Čiji je taj Tomo? Ima li još koja slika?

brane30

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
533
Brane 30
Eto ti prerade- izboljšanja :D volana, kočnica. Izgleda super.
Samo bi trebalo malo bolje poslikat, da se bolje vidi šta i kako je napravljeno ono oko kočnica. Kako koči? A tu je i lim za noge napravljen, pa duplaki- kotači, kosilica...

Čiji je taj Tomo? Ima li još koja slika?

tomo je od suseda bum odslikal kad bum imal vremena
pozzz

zaha

Član
Tu od
22 Velj 2012
Poruka
88
Jedna molba za Brane30, kad budes dospio da poslikas ta izboljsanja bil mogao i izmjeriti cilindre od volana iz oka u oko pa postaviti na forum.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
Pozdrav forumske kolege...
Nisam bas cesto po forumu al opet pratim vase pisanje....
Odlucio sam da prodam svoju kosu od tevejca..pa ako kome treba evo tu je oglas
http://www.pik.ba/artikal/3797592/bocna-kosacica-dubrava-tv-140-cm/
Cijena je nesto vise od 200 eura...mislim da je veoma povoljna u odnosu na druge koje se prodaju kod nas i po cijeni 400 eura....meni kosa ne treba...i kratko sam radio sa njom...ipak ove moje strmine i cuke nisu za nje...pa bi mi najbolje odgovarala neka zamjena za plug..koji mi je potreban....

Gledam ovog malog diva kako ga nazivate...super odradjen posao na njemu...najvise mi se dopadaju diskovi naprijed...ja ako popizdim...cu sebi isto sloziti na zadnje tockove...vise mi je dosadilo se nervirati oko orginalnih..danas ima kocnice sutra je nema nikako....semerinzi loseg kvaliteta pa non stop propusta ulje....pa mjenjaj...skidaj sklapaj i sve tako u nedogled....pa me interesuje kako je to najbezbolnije i naj lakse uraditi...i da li uopste to moze da se izvede ??

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh