e ovakav ja plug tražim već dugo i na kraju kupio u subotu lijevi, jel ima ko kakvih iskustva sa lijevim osim kaj ide kontra
Maš kakšno sliko?
e ovakav ja plug tražim već dugo i na kraju kupio u subotu lijevi, jel ima ko kakvih iskustva sa lijevim osim kaj ide kontra
decki prilika
prodaje se TV 419
do lani nikada nije radio samo je koristio za voznju po selu dedek lani kupio frezu za njega i to je sve kaj ima od prikljucaka
decki prilika
prodaje se TV 419
do lani nikada nije radio samo je koristio za voznju po selu dedek lani kupio frezu za njega i to je sve kaj ima od prikljucaka
Maš kakšno sliko?
imam sliku samo ja to ne znam stavit tu gore: reci te mi di su kakve upute za slike postavit
ovo su mi dobre priče....nikad nije radio i slično....a sastavljen je od tri traktora.....
poz, društvo zanima me dal je netko od vas u skoro vrijeme kupovao raonik (lemeš) za 8 cola plug batuje,gdje ga ima i cjena,hvala
poz, društvo zanima me dal je netko od vas u skoro vrijeme kupovao raonik (lemeš) za 8 cola plug batuje,gdje ga ima i cjena,hvala
Riječ je o tv 731, znači lda 672
Ako bih skinuo glave dolje (trebao bih provjeriti koliko mi dizna viri iz glave te ujedino kompresijski prostor između glave i cilindra) ako je sve ok, da li mogu samo to vratiti nazad ili moram promeniti bakrene podloške ispod (pod uvjetom da uopće jesu bakrene ispod a ne prešpapir. Uostalom, pitanje koje bi moglo slijediti iz ovoga je da ako je krivo ovo dvoje naštelano da li bi to mogao biti uzrok konstantnog bijelog dima iz auspuha(već sam eliminirao bošpumpu i zrak u sustavu)
Još jedna stvar.
Štelam predubrizgavanje, skinuo sam jednu oprugicu s ventila iz bos pumpe, poceo pumpat na ac pumpi I okretat zamasnjak. E sad, dal gorivo mora u potpunosti prestati ici van iz bos pumpe kad se poklope strelica na zamasnjaku i one 2 točke na remenici ili tek tada treba polako prestajati isticati a potpuno stati negdje izmedju te 2 točke i gmt klipa (jedna točkica na remenici)?
Hmmmm, nadam se da ne pitam puno...
hvala unaprijed
ooooooo peter pa tebe čeka puno poslaartyman:artyman: