Re: TOMO VINKOVIĆ; utezi - tegovi za tv-523
Pozdrav,
nakon kaj odgovorite Bodulu mogao bi netko i meni pomoći sa savjetom.
Kako stoje stvari sa utezima za Tomeka. Jesu li oni potrebni, poželjni, ili nepotrebni za vožnju drva iz šume. Pitam jer nemam nikakva iskustva sa time, a Tomek 523 je dosta lagan. Kada tu dodamo priolicu bez kočnica a punu drva može doči do problema.
Kažu da utezi pomažu i kod oranja koje planiram raditi sljedeče godine. Pretpostavljam da ima i razlike u težini utega. Koja bi težina bila za mog Tomeka najbolja. Na njuškalu sam našao ovo
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/uteg-utezi-tomo-vinkovic-oglas-4821914 ali nema navedenu kilažu.
Lip pozdrav i dobro nam došal forumašu; Opor!
Moj savjet u svezi utega za traktora tomu, točnije tvog; tv-523!
Utezi - tegovi ili kako ki već zove?, svakako dobro dojdedu na svakom traktoru pa tako bi odlično došli i za tvoj traktor, pogotovo kako navodiš - planiraš sa traktorićem orat, vozit prikolicu., svakako uz utege savjetujem da na prikolicu obavezno napraviš kočnice, bilo kakove.
Svaka ozbiljnija nizbrdica zahtjeva kočenje na svakom traktoru, pa tako i na ovom Našem malom tomi!, nedaj Bože kakovoga zla, e., onda smo svi pametni., da rezoniram - zaključim - preporučim; utege - tegove DA, kočnica na prikolicu i traktor DA pod razno ili obavezno.-
Utezi za tvoga traktora tomu; tv-523, idedu na njegove kotače do 50 kg, traktorići su se isporučivali iz tvornice sa 50, 35 i 25 kil - kg težine ili po narudžbi - želji kupca - korisnika.-
Ovi utezi - tegovi sa njuškala, orginal ti odgovaradu, predpostavljam da su ili; 25 ili 35 kil - kg, moj savjet; kupi ji, cijena je i više nego povoljna., drugi savjet, nazovi lika - gazdu utega, neka TI kaže težinu, ako nezna?, neka ji izvaže, AKO ima vagu., svejedno, valjalo bi kupit! ... Sretno TI sa tvojim tomom!!!
Lip pozdrav Svim forumašima!, kako Starim?, svakako i Novim!, pogotovo SVIM preponosnim vlasnicima, posjednicima, imaocima, korisnicima, traktora tome!
Bog! moj Narode, čitamo - pišemo - pomažemo se ...