vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
još kad ga opremi hidrauličnim điđe miđama , mmmmm....
kad vidiš tu prirubnicu za kotač ..i kočnice u odnosu na tomu vinkoviča ..odmah ti je sve jasno
Srećom pa je mene poslušao i kupio goldonija a ne tv heh
Svaka čast traktor je sada stvarno sređen, ostaje samo radit s njime, nadam se da će bit još slika iz radova koji su nesumnjivo čisti užitak uz takvu mehanizaciju.
Ps...čekam slike i video iz šume sa 6x6
aha , dok ne počne pucketati iz auspuha ..onda odvrneš vijak da se pofuriš na vodu ...i onda čim prije u tak vruči motor uliti hladnu vodu , poželjno da novi antifriz stoji 24 sata u škrinji da se vidi jel fejk ili je ispravan .treba prije dobro zagrijati? Točno ili ne?
.
Nije važno gdje je pumpa, sve dok je zalijana (samo da nije suha, jer onda nebi mogla povleći vodu)....A mene više tu zanima, zašto su črpalke gore, kako može to okretat vodu. Po mome trebala bi biti na dolnjoj, pa da ona pogura vodo...
bilo bi bolje da je dolje , ali valjda je konstrukcija motroa tj radilica i bregasta zauzela donju poziciju ..nekada je na svim vozilima na pumpu bile montirane lopatice za nasilnu cirkulaciju zraka kroz hladnjak ..I
A mene više tu zanima, zašto su črpalke gore, kako može to okretat vodu. Po mome trebala bi biti na dolnjoj, pa da ona pogura vodo. No, bilo kako, izgleda, da to tako treba da bude...Možda bi se previše razhlađivao motor i ne bi držao radne temperature.