Najbolje kaže vaga da,tvornički podatci ponekad su varljivi, jer se nezna, kaj se ukupnop vaga. Nekvi vagaju suho težo,drugi vagaju tegove sa vozačem, ulji, naftu ...
Taj 3070 sličan je mome, osim tip motora malo se razlikuju. Katalog kaže ,da ima 1900,kabino mogu samo predpostavljati, koliko vaga, ali prednji uteg mu oskroglo 100kg. Ak predpostavim,da je kabina 200kg(po meni više nije nikako), ti je to 2200kg. Al može se na ove modelove Goldoniča dokupiti i tegove u stražnje kotače ,predpostalvjam opet,da jesu svaki po 50 kg i još to donese 100kg i imaš onda zaista 2300kg. KAžeš,da po papirima, nek bi model Turbostar 75 200kg više, ko bi znao odkdje. PAr kila da, al 200kg velik je kup gvožđa.
Ajde malo napiši il izvini, ak što pitam dva puta, neznam koga sam što pitao:
-Jel si mijerijo brzinu tom traktorčiču?ljeti 40 il i na haubi piše gdje naljepnica40km?
-dal ima za stražnji diferencial pedalo za stisnit nogom i dal idu na pedalo ispod kakvi kabli-struja?piše,da ima uključivanje pedalom ,koj je vezan na EH uključivanje.
-ima kočenje prednjeg pogona preko uključivanja pogona sa EH(ili ima neovisne hehaničke kod prednjih kotača)
MAda, sad sam gledao, ovi tvoji kompleti gum bili su največji komplet, koj bijo za dobiti. Izgleda,da ovi kotači koje nabrojavaš kompleti, su zamljenjivi međusobno, al modelovi, koji su nizki,ovakvih gum ne možedu staviti, jer dođe guma blatobranu straga u to sam siguran.Vidim kod sebe.
Ma gledaj, sve ima dobre i loše strane, pa i ti traktorčiči, nek ti vridno radi.!