Dok budeš imao svako malo susret sa carinom, budeš u brigama.A kakve vi brige imate ja ne vjerujem.
I kaj bi tome ja trebal isprati cijeli sustav goriva sa dizelom pa onda nekom ić nekaj napraviti??
Pa zar je teško vidjeti na laptopu vlasništvo, akord,itd?A kak oni znaju da ja to radim nekome drugome ili sebi?
U tren oka se sve vidi, tko je vlasnik, OIB, adresa, ima li tereta, kredita itd. Ne znam gdje je tu GDPR?!Pa zar je teško vidjeti na laptopu vlasništvo, akord,itd?
Zato mi takve zemlje ne radimo. Neću ja rintat po zemlji da bi neko drugi upisao u arkod, primao poticaj, točio plavu naftu za vozat se okolo, a sa zemljom doticaj nema.Pa ja im cca 1,7 ha koje sebi obrađujem, a ljudi ne daju na plodouživanje, i ne daju u ar kod.
Em ti državu u kojoj je pošten, dok mu se suprotno ne dokaže, onaj koji pronevjeri milijune (presumcija nevinosti), a lopov onaj koji pošteno u rezervoar dosipa eurodizele koliko mu treba za obaviti posel na kojem nema pravo na plavi.Susjeda je uvijek susjeda,ali litra plavca se na analizi vidi ako na nju natočiš i 50litara eurodizela. Dok ti to dokažeš odoše gače.