• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Svi odavno znamo da država uzima najveći dio cijene goriva i nemremo si tu baš pomoći. Mislim da je u svakoj državi tako, više ili manje ali moraju i oni od nečeg ubirati novce. To šta naši možda uzimaju malo više to je druga priča.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
da citiram jednog gospodina s mora..."dok stranka ne umre, Hrvatska neće živjeti"...
pod stranka upišite svoja slova... 🤭

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,349
Imam te još oko 800L bez "trošarine", dobro da sam tad napravio zalihe....
Na benzisku budem tankao mislim 2024 godine, ako svijet bude postojao :cautious:
Sad sam provjerio račun, 2,88 kn/l

WP_20220320_009.jpg

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912

Što se tiče dizela, nešto iznad 12 kn, što se tiče benzina, odnosno eurosupera, ispod 12 kn, što se tiče plavog dizela, nešto malo iznad 8 kn

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ti šuti, ti Aspen kupuješ.....

Ja kad sam prvi put pročital na ovom forumu da gorivo nakon nekog roka treba baciti zamolil sam forumaše da mi se jave i da ga ja odvezem besplatno.
Do sad mi se nijedan nije javil, čak ni oni koji su izjavili da oni tak rade 🤭

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
realni sektor... 🤭
majstori improvizacije...🤭
zakoni nisu ustvari zakoni, nego samo prijedlozi...🤭
nitko na državnim jaslama nije lud da radi...u ovom slučaju kontrolira...🤭

Najnoviji postovi