• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Prijatel, negda su ljudi spali na slamaricama i danas struka veli da je to bilo zdravije nego spati na madracima. Da li bi ti htel spati na slamaricama kak su spali naši starci? Zdravije je i jeftinije nego kupovati madrace na fedre ili memorijsku pjenu. Probaj to predložiti suprugi pa ti bude sve jasno i više nebuš imal pitanja da li bi trebalo živeti kak se negda živelo. O kupaonicama da i ne govorim.....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Možda i nisem skužil, ali mi je stalno pre očima Draš Katalenić (pišem se Andrija) iz Gruntovca kak vozi gnoja sa kravicama. Muka do neba, a bogec nije imel za kupiti kutiju cigaretlini.....
On nije mogel nigde najti vrloga posla pa je moral na svojemu gruntu delati. Itekak bi si on kupil traktora ili bi si barem zamenil jednu kravicu za mlajšu, ali nije išlo....njemu sigurno nije bilo drago kaj je živel kak i njegovi starci.....
Oprosti na ovome.... :ppozdrav:...... e, sad gde je granica? Mi na žalost o tome ne odlučujemo. O tome odlučuje profit i samo profit na svjetskome nivou i mi to nemremo premeniti....moramo se tome prilagođavati hteli ili ne.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Možda ne spada u ovu kategoriju, ali ne znam kuda drugdje da stavim.

Prilozi

• IMG_20220314_105805.jpg
    IMG_20220314_105805.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 45

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Možda ne spada u ovu kategoriju, ali ne znam kuda drugdje da stavim.
Danas nisi budan na nastavi ;)

Najnoviji postovi

Na vrh