• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

O

ObrisanŽ28

Guest
Upravo to, taman jutros stigli u Roterdam i iskrcavamo rusku naftu
A što će drugo trljaju ruke i šišaju ovce.
Ja sam sve uspio rješiti sjetva će biti.

O

ObrisanŽ28

Guest
Bar nek voze nedaj bože da stanu eto nam onda po leđima

Posljednje uređivanje od moderatora:
O

ObrisanŽ28

Guest
Dobili ali treba biti pametan pa preživiti da ne propanemo.
Ogulili nas jesu ali opet nećemo biti pametni na izborima

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Znači mi stalno svi vozimo, tako i drugi. Ne vjerujte medijima, eu je riknula a ako ovo stane onda kupujte svijeće

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
A šta to meni znači što ti voziš naftu??? Hoće bit jeftinija sad kad znamo da vozite naftu?

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Najava plavog bliže 10kn. Prijevoznici se bune. Pa kud ovo ide? Uveli smo sankcije 2014 radi Krima, najviše najebala poljoprivreda. 8 god kasnije uvodimo sankcije radi Ukrajine, e sada svi budemo najebali. Zašto se to vozi samo preko leđa nas malih građana??
Eto zelene europske poljoprivrede, gnojiva nema pa smo smanjili jedno zagađenja, gorivo će biti suviše skupo da bi se olako trošilo a sa zaštitom isto bude zanimljivo sljedeće godine.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Znači mi stalno svi vozimo, tako i drugi. Ne vjerujte medijima, eu je riknula a ako ovo stane onda kupujte svijeće
Pa kaj ne dopeljas u Rijeku, pa da stojimo u redu...nego se frajerisas u nekom roterdamu, oni i onak imaju previse.

Mozes i dunavom, ako ti je tak lakse.

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Iskreno, odkad sam postao pomorac ne trebam više traktore a kamoli plavi. Žao mi je ljudi koji se trude a država ih uništava. Moja Neretva je uništena i ništa manje raseljena od Slavonije. Mogu šutit i gledat kao da me se ne tiče ali nisam takav. Gdje god mogu ***** im mater a sad pogotovo

Pa kaj ne dopeljas u Rijeku, pa da stojimo u redu...nego se frajerisas u nekom roterdamu, oni i onak imaju previse.

Mozes i dunavom, ako ti je tak lakse.
Kolega, država je kao karcinom,jede sve zdravo tkivo da opstane.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Kolega, država je kao karcinom,jede sve zdravo tkivo da opstane.
Ovo sad spada u trolanje, a to nije svrha i smiso foruma, bar se nadam, ne ovoga. Imas index, 24 sata, bujica pa tam pisi kaj te muci...

amajic

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2021
Poruka
162
Kazu danas/sutra raste a iduci tjedan lagano pada cijena goriva, ali ne toliko koliko ce porast ovaj tjedan.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Po svemu sudeči sve opcije su u igri :cry:

View attachment 47450
Najbolja vremena su bila kad se tak sa kravicama oralo i sve delalo,ko got kaj veli. A ne danas se takmiče ko ima jače traktore, ko je veći gazda.Ovaj je kupil 189 konja, onda ga sused vidi pa kupi 220 konja, e onda vidi treći taj kupi 260,sad već gleda četvrti taj mora minimalno 280 konja, i tak se vrti to u krug. Da se vide ko kaj ima. I onda normalno da im sve skupo a sami si tak napravili, niko se ne pita kak je onima kaj imaju svega malo a isto sve kupuju i skupo im.
Svi su željni nečega čim više, pa to nije normalno kakvi su ljudi postali.
Nikad niš nikome dosta. Trebalo bi opet sve sa kravicama delat da se ljudi probude iz sna nekog kojeg sanjaju. Uzor nam moraju bit naši stariji kaj su imali i kak su živjeli, svega bu al nas nebu.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Delaš na kamionima, jel tak?

Nekad su te kravice vlekle brašno na kolima i putovalo se pola dana u treće selo, a danas kamioni, veliki, gabaritni, sa 5 osovina, stalno vuku nešto, fali vozača, tjera ih se da rade prekovremeno itd...

Zvoni?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa je, al velim da je prije bilo nek danas, svi sretni i zadovoljni bili. Svi su imali za sve vremena i nije bilo tak stresno ko danas. Dela se kolko se može i gotovo.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
To je taj srazmjer između nekada i sada. Danas je sve megalomanski.

Ne kaže se u fikcijskim filmovima đabe da sve civilizacije dođu do određenog momenta gdje su na vrhu, i u gladi za još, dovedu sami sebe do uništenja.

Mislim da i mi već laganini galopiramo ka tome.

Najnoviji postovi

Na vrh