O
ObrisanŽ28
Guest
A što će drugo trljaju ruke i šišaju ovce.Upravo to, taman jutros stigli u Roterdam i iskrcavamo rusku naftu
Ja sam sve uspio rješiti sjetva će biti.
A što će drugo trljaju ruke i šišaju ovce.Upravo to, taman jutros stigli u Roterdam i iskrcavamo rusku naftu
Pa kaj ne dopeljas u Rijeku, pa da stojimo u redu...nego se frajerisas u nekom roterdamu, oni i onak imaju previse.Znači mi stalno svi vozimo, tako i drugi. Ne vjerujte medijima, eu je riknula a ako ovo stane onda kupujte svijeće
Kolega, država je kao karcinom,jede sve zdravo tkivo da opstane.Pa kaj ne dopeljas u Rijeku, pa da stojimo u redu...nego se frajerisas u nekom roterdamu, oni i onak imaju previse.
Mozes i dunavom, ako ti je tak lakse.
Ovo sad spada u trolanje, a to nije svrha i smiso foruma, bar se nadam, ne ovoga. Imas index, 24 sata, bujica pa tam pisi kaj te muci...Kolega, država je kao karcinom,jede sve zdravo tkivo da opstane.
Najbolja vremena su bila kad se tak sa kravicama oralo i sve delalo,ko got kaj veli. A ne danas se takmiče ko ima jače traktore, ko je veći gazda.Ovaj je kupil 189 konja, onda ga sused vidi pa kupi 220 konja, e onda vidi treći taj kupi 260,sad već gleda četvrti taj mora minimalno 280 konja, i tak se vrti to u krug. Da se vide ko kaj ima. I onda normalno da im sve skupo a sami si tak napravili, niko se ne pita kak je onima kaj imaju svega malo a isto sve kupuju i skupo im.