• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
I ja imam po dvije tri godine plavi, pretačem ga u rezervar iz kojeg dalje slobodnim padom rastačem, traktori se ne bune, a možda sam i zabludi?! Doduše ne vidim ga kad nije u prozirnim bačvama.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Eee.. Nije ni gorivo što je nekad bilo...

Makni olovo iz benzina, sumpor iz dizela. Preradi da još jednu stepenicu da dobiješ euro dizel.

Dobiješ dizel s rokom trajanja i benzin koji hlapi 😁

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Možda je ovo superkoncentrat mikroorganizama 😂...

Možda jer je skladisteno u neadekvatnom kanisteru (vrsta plastike) + proziran pa je idealan za razvoj živog svijeta

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
takvo mlijeko se znalo napravit ako je jako zima bilo...ali ja nisam ni deci toga bacil...sve su rusi spalili... ;)

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Bakterije budu u boji dizela 100%, znam jer sam čistio filtere na brodu i tamo se kvario marine dizel. Bude prava želatina, sve začepi.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Zna Kupljenec, kako se vodi domaćinstvo, da je on rus ili amerikanac sankcije mu ništa nebi mogle.

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Mi smo nakon 4000l prije velikog poskupljenja jučer preventivno uzeli još 2000l,posudili kontejnere.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Samo ne znam pod kojim opravdanjem, neki dan čital o naglom padu cijene nafte na svjetskom tržištu

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Ja uzeo danas 200l i sutra ako potvrde da će biti takve cijene idem po još 200l...

Zeznulo ne što nisam uspio prije 2 kn natočiti... Al kad pored ovih ratara kod mene ne možeš doći na red. :D

O

ObrisanŽ28

Guest
Biće nama veselo ko preživi pričat će idem sutra umjet kupit dok mogu.
Screenshot_20220313-163810.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh