Nažalost u ponedeljak opet ponovo ali po novim cjenamaJa sam isto jučer proveo puno vremena po pumpama.ukupno je bilo cca ovo Kuplenecovo + jedna nula
Nažalost u ponedeljak opet ponovo ali po novim cjenamaJa sam isto jučer proveo puno vremena po pumpama.ukupno je bilo cca ovo Kuplenecovo + jedna nula
Da si in trosio bi biodizel, ili neki alpina dizel sto proizvodi tratincice na izlazu auspuha.Ma nije ovo moje, ja sam samo 30 litri prošli tjedan kupil si da imam doma, jer vidim svi kupuju pa reko ajde bum i ja🙂moram biti in. A nedaj Bože da nekam moram dalje sa raketom nafte mora bit doma 😉
Jel tog biodizela ima u Vukovaru?Ja sam jedno vrijeme točil u Ježdovcu(Zg) i koda mi je ostalo u sjećanju da su rekli da ga dobivaju odande!Da si in trosio bi biodizel, ili neki alpina dizel sto proizvodi tratincice na izlazu auspuha.
Nekada bilo u Vukovaru, zatvoreno prije više od 5 godina. Nitko osim Benz Nuštar ga nije imao u ponudi na našem području, ljudi su bili prisiljeni zatvoriti tvornicu. Ako me sjećanje dobro služi to su bili Slovaci, Envien ili tako nešto.Jel tog biodizela ima u Vukovaru?Ja sam jedno vrijeme točil u Ježdovcu(Zg) i koda mi je ostalo u sjećanju da su rekli da ga dobivaju odande!
Prvi glas, nikad ali nikad to nisam čul, i kak se benge bore stim, na koji način? Pa tam se stalno puni gorivo.Huski raketlin opet baljezgaš. Na dnu spremnika koji se dugo ne koriste stvara se supstanca kao gel.
E to su bakterije. Mnoge benge se bore sa time. Jednom kad se nasele teško ih je iskorijeniti.
Eurodizel i class imaju u sebi biodizela te se mogu pokvariti. Plavidizel nema biodizela u sebi te se teže može pokvaritiKoliko sam vidio imaju biocidni pripravci za dizel... Stabilizatori goriva za duže skladištenje...
Ima Wurth... Ide 50 ml na 50l dizela... Sad koliko produžuje vrijeme skladištenja ne znam.
INA kaže da dizel ima rok trajanja 6 mjeseci. Valjda toliko njeni biocidi traju.