• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,051
Koje su bačve bolje za čuvanje dizela, metalne kao recimo za ulje ili plastične?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,613
Dizel se ne kvari, tako da možeš držati i u čaši od jogurta ako hoćeš.

Jedino je bitno da materijal nije osjetljiv na otapala itd da se nebi dogodila nekakva reakcija.

Inače čuvam u bazenima/kockicama od 1000L i nrma problema.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,067
Ja sam ih kupovao u ZG, više manje su bile cijene istih cca 500kn. U SLO je bila 500€.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,025
misliš 50€ :unsure:
oko 450-500kn se okvirno kreću cijene po oglasima...inače se da nabaviti po 400kn...znali su prodavati i za manje ali mislim da više neide ispod toga...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,275
Nek košta i 500 samo nek je na plastičnoj paleti.
Ja imam plastičnu paletu, a i drvenu koju sam več jednom mjenjal jer stoji vani.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,067
misliš 50€ :unsure:
oko 450-500kn se okvirno kreću cijene po oglasima...inače se da nabaviti po 400kn...znali su prodavati i za manje ali mislim da više neide ispod toga...
Da, 50€, slučajno sam jednu 0 previše.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,025
@MUHA ja imam na drvenoj paleti već 5-6 godina, ali je u zraku (koristim za navodnjavanje) i nije ništ paleti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,275
samo nebi smio biti na suncu...jer s vremenom popuca plastika...
Moje su obje na suncu, služe za skupljanje kišnice, a kolko kiše imamo zadnjih par let....... naravno, i po zimi su na istom mjestu ali prazne i imam ih več desetak let, ja sam za prvu dal soma kuna....

@MUHA ja imam na drvenoj paleti već 5-6 godina, ali je u zraku (koristim za navodnjavanje) i nije ništ paleti...

Moja je na betonu i propala je, ova drvena.

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Već se smanjuje uvoz iz rusije, moj brod je trebao voziti stalno do nove godine iz primorsk i ust luge ali izgleda da je gotovo. Moguće da bude manjak derivata na tržištu a i samim time budući da je potražnja velika,cjena će stalno rasti. Jao ga nama

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,112
Zašto jao ga nama?
A da se mi nismo previše razbahatili, evo pokraj mene svakih 10 - 15 sekundi projuri 1 auto, u svakom se uglavnom vozi samo vozač i u večini slučajeva mobitelira.
Ili 4 kuće od mene je krčma, zna svako malo doči neki traktorista na traktoru "na kavu".
Malo se pretjeruje i previše kukamo i cvilimo, gdje je nestao ponos, inat, da u nevolji, ako je to nevolja stisnemo zube?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,613
Ajde, ajde... Imamo najjeftinije gorivo u regiji, tako i ostaje barem još malo. Bili bi europa, a nebi plaćali po europskom standardu, zašto je bitno koliki je minimalac? Zašto jednostavno nebi poslodavac dao veću plaću? Zato jer je škrti balkanac, a ne zato što nam je standard nizak. ;)
Kod nas neće faliti goriva jer smo jednim dijelom logistički centar za dopremanje nafte i plina morskim putem, tako da se ne sekirate, cijena je takva zbog transporta robe, a ne zbog manjka ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,592
,......
Ili 4 kuće od mene je krčma, zna svako malo doči neki traktorista na traktoru "na kavu".
Malo se pretjeruje i previše kukamo i cvilimo, gdje je nestao ponos, inat, da u nevolji, ako je to nevolja stisnemo zube?
Lako Tebi! :unsure: složil si dvokotačnomeđunožno guralo.
Sad ga možeš voziti ispitan je od unučadi

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,627
Zašto jao ga nama?
A da se mi nismo previše razbahatili, evo pokraj mene svakih 10 - 15 sekundi projuri 1 auto, u svakom se uglavnom vozi samo vozač i u večini slučajeva mobitelira.
U ovom ima dosta istine,po pitanju ekonomičnosti. I tako bi se trebalo ponašati neovisno koja je cijena goriva.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,925
A zašto bi mi bili bolji od naših političara kad oni možu plačat prostitutke sa našim novcima zakaj ja nebi otišel u lokalnu birtiju sa mojim APN com

Najnoviji postovi

Na vrh