Da, 50€, slučajno sam jednu 0 previše.misliš 50€
oko 450-500kn se okvirno kreću cijene po oglasima...inače se da nabaviti po 400kn...znali su prodavati i za manje ali mislim da više neide ispod toga...
Moje su obje na suncu, služe za skupljanje kišnice, a kolko kiše imamo zadnjih par let....... naravno, i po zimi su na istom mjestu ali prazne i imam ih več desetak let, ja sam za prvu dal soma kuna....samo nebi smio biti na suncu...jer s vremenom popuca plastika...
Lako Tebi! složil si dvokotačnomeđunožno guralo.,......
Ili 4 kuće od mene je krčma, zna svako malo doči neki traktorista na traktoru "na kavu".
Malo se pretjeruje i previše kukamo i cvilimo, gdje je nestao ponos, inat, da u nevolji, ako je to nevolja stisnemo zube?
U ovom ima dosta istine,po pitanju ekonomičnosti. I tako bi se trebalo ponašati neovisno koja je cijena goriva.Zašto jao ga nama?
A da se mi nismo previše razbahatili, evo pokraj mene svakih 10 - 15 sekundi projuri 1 auto, u svakom se uglavnom vozi samo vozač i u večini slučajeva mobitelira.
Ili 4 kuće od mene je krčma, zna svako malo doči neki traktorista na traktoru "na kavu".
Malo se pretjeruje i previše kukamo i cvilimo, gdje je nestao ponos, inat, da u nevolji, ako je to nevolja stisnemo zube?