Ućiti ,kopirati,i gledati kako rade koji imaju dobre prinose i ne libiti pitati druge kako napraviti bolje,ali mene interesira kako postati kvalitetniji?
Ućiti ,kopirati,i gledati kako rade koji imaju dobre prinose i ne libiti pitati druge kako napraviti bolje,ali mene interesira kako postati kvalitetniji?
Ja sam jedan od tih, i imam potrebu bar dio znanja koje sam pokupil na ovom forumu prenesti novim članovima ili nekome izvan foruma. Po meni to i je smisao forumamnogi su ovdje zbog iskustava i pomoći drugih uštedjeli novac i vrijeme
I ti smatraš da je u redu da se toči subvencionirano gorivo namjenjeno za poljoprivredu u osobne aute?Tak je svejedno jel utočiš u traktor, kombajn ili auto. Subvencionira se određena količina, a ne neograničeno.
Nekad smo se svi vozili na nju, tekla je u potocima.Mislim neznam kak ostali ali meni svake godine fali 40% plavog, odnosno 40% potrošnje kupujem eurodisel, tak da nemam kaj točiti u auto.
Da ali ja tipa do sela gdje radim imam voziti 70km do benge i nazad..sad uzmi 533 koji ima 30l rezervar a 15 bi skoro.potrosio do tam i nazad..i.puta 5 sati.. i de si onda?Pa zato sam i rekao, vjv točenja u bačve više neće biti nego direktno u stroj, a carina dok zaustavi auto bude tražila račun od točenja i tako...