Da, a svi pišu o strukturi formiranja cijena goriva, ali tko vam daje mirovine, školstvo, fakultete, zdravstvo, kad bi se to pretvorilo u tržišno natjecanje, rijetko tko bi imao zdravstveno, školu bi mogli samo bogatiji upisivati, mislim tu i na faks.. koliko država daje za mirovine, mislim na razliku, itd.. on nekud se mora namaknuti da se imalo. Treba platiti avione, haubice itd.... koliko se autocesta izgradilo, jos uvijek u HR zivimo ko bubreg u loju u odnosu na drugu, mogu čak reći i razvivijenije od nas,ima i boljih i uređenih država ali ipak kod nas je puno bolje, mislim na način života, nego drugdje. Odite npr.u Rusiju ili Ameriku pa ćete vidjeti kak se tamo živi pod diktaturom ili čistim kapitalizmom. Pošli smo teška vremena, 40 50 god, pa od 90, pa financijske krize, covid krize i dobro se živi... mogućnosti su velike, izbora imas, prilika za napredak koliko hoćeš. Mlada smo država,ima prostora ohoho, ali imas slobodu govora, slobodno seces, sad da pričate jer je naftna kriza zbog par idiota u svijetu i da netko ne vidi drvo od šume je licemjerno. Opet u njemačkoj je preko 2,4€. Bude i to prošlo, ispuhati će se i taj balon i opet bude dobre... a ono najbitnije sam zaboravio, a fondove i poticaje, kapitalna i to.... jbte kak se dobro živi....